Мисля да закупя един от двата ,но се чудя дали си струва да дам 500-600 лева отгоре за сдр.Който има мнение по темата да го изкаже. Ще съм благодарен .
Преглед за печат
Мисля да закупя един от двата ,но се чудя дали си струва да дам 500-600 лева отгоре за сдр.Който има мнение по темата да го изкаже. Ще съм благодарен .
Вече имаш два SDR-a, така че трети няма да е излишен! Сега видях, че единият го продаваш?! Не си доволен или просто искаш нов?
Доволен съм ,просто искам нова машина ,пръв аз да и се радвам :)
- - - - - - - - - -
или може да изчакам да видя какво ще искарата тази година като модел и тогава да предприемам нещо ,но че ще взема ,ще взема :)
Изобщо има ли го внесен тоя SDR ?
Няма го ,но от фирмата която си взех 401 ми казаха че ще ми го внесът по поръчка
Да не отварям нова тема тия хитачита новите са много яки
Прикачен файл 19312
Прикачен файл 19313
APF-а е наистина забележителен.
красота
Фен съм на тошиба ама на едно такова хитачи няма да откажа .
Ако смяташ да го експлоатираш заедно с тошибите, ще сбъркаш. Работят по доста различен начин. А и според мен, комфорта на работа на Тошиба е все още недостижим за Хитачи.
Питай Алекси ;) да видим. Особено след снимките на suzumi -то. Извинявам се за оффа ама не се стърпях. По темата всички марки си имат трески за дялане. Но и мен ме посъветваха да не мешам марките, точно заради различните начини на работа при различните марки.
Машините, за които говоря аз, нямат много общо с машините, за които говориш ти - така че наистина си off.
Това Хитачи изглежда много добре /дизайн, характеристики/. Но дали изобщо го има внесено и каква му е цената. Ако някой има инфо нека пише.
Цената му най-вероятно ще е около 5 бона.:BigGrin Само дано дефростите му да не са на всеки час, както при останалите хитачита. Не го гледайте това хитачи - то е депутатски климатик. Не виждам кой друг би си го купил. Тия пари на мен ще ми стигнат да се топля поне 8 години при 30+ градуса вътрешна температура.