Здравейте. След около седмица предстои да монтирам 2 климатика. Единия е TOSHIBA RAS-13N3AV2-E1/B13N3KV2-E1 за стая 13 квадрата другия e TOSHIBA RAS-18N3AV2-E/18N3KV2-E1 за хол 18-19 квадрата. Ще смогват ли да охлаждат и още една стая?
Здравейте. След около седмица предстои да монтирам 2 климатика. Единия е TOSHIBA RAS-13N3AV2-E1/B13N3KV2-E1 за стая 13 квадрата другия e TOSHIBA RAS-18N3AV2-E/18N3KV2-E1 за хол 18-19 квадрата. Ще смогват ли да охлаждат и още една стая?
Кой Ви препоръча подобни мощности за такива помещения?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
На собствена глава. Знам че са големи ама мисля да разтварям вратите и да охлаждам/отоплявам целия апартамент. 2спални хол и кухня. Климатиците казахме къде са.
Те ще смогват да охлаждат, но разликата на температурата между стаята с климатик и тази без ще е осезателна. Вие си знаете дали това ви устройва.
Ами спалнята, която няма климатик е доста хладна по принцип, а за моделите какво ще кажете? Гледах да не са от най-евтините ама гледам че имат и доста по скъпи примерно на тошиба-дайсейкай.. явно е топ модела на марката.
Аз предлагам 13 Сузуми за хола, и 10 Сузуми за спалнята. Всъщност МХИ 25ZM-S може да е по-тихо решение за спалнята, ако не държиш и двата да са Тошиба. Моделите са хубави, но са ви доста големички за стаите и може да работят некомфортно (говоря за моделите, които вие смятате да взимате).