Отговор: Къде сбърка Rafailiev с пренастройката на неговата DaiSeiKai 8ца? Заключил ли е менюто?
Цитат:
Първоначално публикувано от
Rafailiev
Сега видях ,че я има тази тема.
Нека ако може някой да обясни като поредица от действия как се прави.
Как се активират различните функции.
Аз мисля ,че бъркам с бутона на климатика.
То по-ясно от тази таблица как да се представи, само дето е на английски. За мен, единственото заблуждение в началото беше, че на дистанционното също има бутон ресет, а всъщност се ползва бутона ресет на вътршното тяло. Пробвай и питай ако нещо не ти е ясно по таблицата!
Отговор: Къде сбърка Rafailiev с пренастройката на неговата DaiSeiKai 8ца? Заключил ли е менюто?
Нека започна с това което правя.
климатика е изкл.
от ДУ избирам 04 през чек
когато 04 е на дисплея цъкам ресет бутона на тялото
след това избирам 05 с тимер Ъп
след това с натискането не ресета не го правя нещо като хората.
Как продължавам за да изкл cold draft
Ето това май не правех както трябва.
Довечера ще пробвам.
това изкл и клапите нали
Цитат:
Rafailiev
Ето това май не правех както трябва.
Довечера ще пробвам.
това изкл и клапите нали
Да изключва ги.
Сега си играх и стана.
Вече не дига клапите при ОФФ и лъха хладно ,но ако си на метър от тялото.
Сега ако кажете как да излекувам и пъшкането при ОФФ.
по скоро е едно пуфтене / кипене
Цитат:
Rafailiev
Сега си играх и стана.
Вече не дига клапите при ОФФ и лъха хладно ,но ако си на метър от тялото.
Сега ако кажете как да излекувам и пъшкането при ОФФ.
по скоро е едно пуфтене / кипене
Няма да го "излекуваш" това, но този шум е силно изразен ако машината влезе в офф директно от голямо натоварване, което при мен се получава единствено ако сваля рязко няколко градуса надолу. Когато изключи при минимално натоварване както е обикновенно преди офф, едвам изпъшква според мен е недоловимо, ако не си точно до машината.
Сигурно си прав !
Аз го направих на 24-25 и после за да изкл го свалих на 18 .
Може и заради това да е .
Последно питане.
От това меню видях ,че може да се настрои с + 2 градуса заданието .
Примерно ако от ДУ е на 24 да е на 25-26 градуса.
Тази екстра много ми хареса на уруруто .
Там го направих +2 и жената много й хареса как го държи на 22 ,а в стаята е 23 .Не прави 24 .
Знам ,че винаги мога да го направя на 25-26 от ДУ ,но според мен +1 от заданието е перфектния вариант според мен.
Цитат:
Rafailiev
Сигурно си прав !
Аз го направих на 24-25 и после за да изкл го свалих на 18 .
Може и заради това да е .
Последно питане.
От това меню видях ,че може да се настрои с + 2 градуса заданието .
Примерно ако от ДУ е на 24 да е на 25-26 градуса.
Тази екстра много ми хареса на уруруто .
Там го направих +2 и жената много й хареса как го държи на 22 ,а в стаята е 23 .Не прави 24 .
Знам ,че винаги мога да го направя на 25-26 от ДУ ,но според мен +1 от заданието е перфектния вариант според мен.
С това не съм запознат. Мисля че, меранах подобна опция в сервизното меню, но не бих рискувал да ровя без да имам ясен алгоритъм. Иначе и на мен би ми било полезно.
Ако и това успеем да направим може и да не сменям.
п.п.
За програмирането това с лампичката ми е убягвало
Цитат:
DDM87
Айде, честито!
Мерси !
Да знаеш как може да преместим температурата ?
Както сме коментирали по горе
никой няма да ти каже защото го няма изтекло инфото.
влез в менюто и гледай какво мига. и търси логика някаква...
но това са гевезелъци вече. юркай го на 26-28 и без това няма зима тази година.
Ok темата вече е изчерпана !
Да я заключвам ли?
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk