Мисля че това трябва да се изясни, за да няма повече недоразумения. Започвайте. Нека той да обясни първо какво не разбра, и успя ли да разчете написаното.
Мисля че това трябва да се изясни, за да няма повече недоразумения. Започвайте. Нека той да обясни първо какво не разбра, и успя ли да разчете написаното.
Този пост е редактиран от FearMe; 12-01-18 в 15:26.
Бавни пръстчета
Процесора да не е едноядрен
Името на потребителя е "Rafailiev", а не "Rafaliev" !
Някой модератор би ли бил толкова полезен да го оправи, моля
ресета.
07- за подсушаване на топлообменника след охлаждане ли е? Лятото се дискутираше, че било малко това време.
А 01за минимума ли е?
Този пост е редактиран от milanov; 12-01-18 в 18:19.
Специални благодарности за таблицата! При препрограмирането на някои модели, погрешно се влиза в подменю 04 'Low temperature of FCU's heat exchange limitation setting", защото в точка 4 от инструкцията за препрограмиране се натиска ДВА пъти бутона reset на панела на вътрешното. Може ли малко повече подробности за това подменю?
FatBoySlim, кажи нещо по въпроса.
1 е да ограничите развързването на макс, за да не ви пада предпазителя. Нещо като еко режим е. Поне аз така си го представям.
Аз нямам тошиба, щото тоя файл сега излезе.
Експериментирайте, сега с това тошибите са перфектните машинки. Всичко можеш да им ръчкаш както ти харесва.
Да не ставам адвокат на Rafaliev, но аз го подпитах в темата за Дайсекай 8? Той каза, че нищо не е станало, а по грешка са активирали 50% мощност на компресора.
Това умишлено го бях кропнал, за да няма бели от разцъкване. Иначе би било супер ако се намери инфо за всичко.
- - - - - - - - - -
Аз разбрах, че не е успял да го пренастрои. Цъкал е много и не може да влезе в меню 05. И си мисля дали не е заключил менюто, ако това означава точка 2.2)
Сега, когато има инфо, няма да стават грешки. А и ресет от контакта нали оправя нещата?
Беше изтекла инфо за менютата в темата за8 все някой споменаваше по нещо но не напълно...
За ограничаването 50 , 75 и 100 процента имаха японските модели.
Сега видях ,че я има тази тема.
Аз общо взето нищо не съм направил.
Пробвах ,но стигам до някъде и до там.
Ако искате мога да експериментирам с моя.
Така или иначе съм го отписал.
Знае ли човек може и да се върне към живота и да си спестя малко време да не го сменям.
Това което беше станало е ,че жената без да иска като чистила ДУ е цъкнала явно бутона .
Климатика беше ограничен на 50% и не си даваше зор.
Сега си е на 100% и си работи нормално.
Сега се ползва само вечер между 8 и 10 вечерта докато се къпе малката и слага да спи.
След това се изкл. През целия ден работи етерииката като държи 22-23 градуса в апартамента
Нека ако може някой да обясни като поредица от действия как се прави.
Как се активират различните функции.
Аз мисля ,че бъркам с бутона на климатика.