Отговор: TOSHIBA Daiseikai 9
Vanser, модела при 7°С външна температура и 20°С (търсена) в помещението отдава 3,2 kW номинално с консумация от 600 W....Не ми става ясно, аджеба какво искате от машината? Логично е като повишите търсената температура, да почне да консумира повече...
Цитат:
Първоначално публикувано от
Aleksandars
Vanser, модела при 7°С външна температура и 20°С (търсена) в помещението отдава 3,2 kW номинално с консумация от 600 W....Не ми става ясно, аджеба какво искате от машината? Логично е като повишите търсената температура, да почне да консумира повече...
Мисля си, че ще поддържа 23-24 градуса в стаята и ще почне да сваля консумацията около номиналния разход, като достигне градусите след 1 денонощие например. Тук външното тяло си върти здраво и не съм го виждал да намаля оборотите. Същевременно малко трудно достига зададените градуси и държи около 2 гр. разлика между заданието и стайната температура. Мисля, че се подлъгах по приказките на търговците за преоразмеряване, а трябваше да взема 13ка
От коментар № 695 до №783 или да кажем 6 страници писания само за конкретния случай, вече на всички е ясно, че проблем с машината няма, просто топлозагубите са големи и за това се ползва повече енергия.Vanser, човек запри се малко, ползвай си машината със здраве и бъди спокоен на 21 градуса няма да премръзнеш.
Цитат:
Първоначално публикувано от
HRS9
От коментар № 695 до №783 или да кажем 6 страници писания само за конкретния случай, вече на всички е ясно, че проблем с машината няма, просто топлозагубите са големи и за това се ползва повече енергия.Vanser, човек запри се малко, ползвай си машината със здраве и бъди спокоен на 21 градуса няма да премръзнеш.
Нали това искам да разбера, ако е възможно от потребители на машината и да знам дали да се занимавам с техници или не. Той и 23-4 прави, но с по голяма консумация. Така и не разбрах колко е нормалната температура на струята при жалузите при максимална скорост на вентилатора? 46 гр. нормална ли е, защото мненията са противоречиви малко. Ако има някой ползвател на модела, да каже
За пореден и надявам се последен път ви се казва, че от всичките писания по вашия казус е пределно ясно, че машината си е напълно здрава и си работи нормално, Боби ви приложи и най-точния пример със същата машина в почти същите условия и резултата не е много по-различен. Ползвайте си машината със здраве и не се тревожете излишно.
като е ветрилник стаята как да изкара над 46? дай на макс температурата , перката на минимум и колкото толкова. там минимума на перката ще отреже работата на компресора. тя една. не е конвенционална машина да върши някаква работа тази температура.
консумацията зависи от товара. толкова.
радвай се че държи някаква температура стабилна че моя на пример новия хубавец не може.
...имаше информативен характер...
И това какво общо има с темата?