Здравейте,
някой има ли наблюдения за работата на подовите климатици Тошиба . По специално серията Toshiba RAS-B10J2FVG-E/RAS-B13J2FVG-E
Здравейте,
някой има ли наблюдения за работата на подовите климатици Тошиба . По специално серията Toshiba RAS-B10J2FVG-E/RAS-B13J2FVG-E
2 седмици я наблюдавах в квартира 18ка. Добра е машинката отначало видя малко зор да стопли 45кв и дефростваше често и беше шумна, някакъв резонанс се получаваше изтичаше доста вода,при дефрост. После си темперира и не се чува почти работи незабележимо на горна и долна клапа, 10ката външното е доста слабо и олекотено
Този пост е редактиран от mystikalrs; 03-03-23 в 15:28.
10-ката е перфектно решение.
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Външното тяло не е ли малко слабо, олекотено е?
Външното тяло е едно и също с edge 10.
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Здравейте,
имам питаме за модела - дали да го вдигна външното тяло малко по-високо, за да не образува такъв конденз като на снимките?
терасата е оградена със стъкла и ми се струва, че не му харесва.
поздрави!
https://drive.google.com/file/d/129p...w?usp=drivesdk
Този пост е редактиран от Velinemir; 14-11-23 в 09:09.
Е не ти ли казаха, че не трябва да се слага в остъклена тераса.
Принципно не е проблем, че образува конденз. Проблема е, че върти един и същи въздух, който реално ще е по-студен от този навън. Ще се товари безсмислено машината и ще плащаш повече.
Идея за побългаряванеСлагаш един кашон от хладилник едната страна е пред вентилатора (резната под наклон ) другата подпряна на отворен прозорец пред него.
п.п Един младеж наскоро го сложи на остъклена тераса, но имаше възможност да махне стъкло от парапета. Климатика е почти плътно до дупката. Отваря един прозорец за засмукване. Става голямо течение на тоя балкон.
Мерси за съвета! Това с кашона и аз го мислих. Терасата не е изцяло остъклена, но пак ще е добре да му дам няколко сантиметра от пода. (Снимка) https://drive.google.com/file/d/1PS-...w?usp=drivesdk
Тая сутрин няма грижи. Вчера бях отворил да топли и коридора, но само за хола се справя отлично за сега! Поздрави!
Е от тази снимка излиза, че ситуацията е друга.
Добре си е така аз не бих го пипал.