Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 21 от общо 21

Нашите на РАЗСТРЕЛ

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Нашите на РАЗСТРЕЛ

Присъдата е неприятна, но има нещо което не се съобщава никъде, а е всеизвестна истина: в Либия консумацията на алкохол не се толерира по никакъв начин, а още по-малко производството му. Прелюбодейството също се наказва жестоко.

До ден днешен никой не е споменал за всички обвинения повдигнати към медиците ни.

Иначе за политиците ни сте прави - калпави са: къде по света една литераторка става "най-успешен" външен министър???

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Нашите на РАЗСТРЕЛ

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Мисля, че сега, когато страстите започват да поутихват, за всички, които се интересуват от реалностите ще е полезно да прочетат написаното от Миролюба Бенатова:

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Драги ми Лупус:

Още от темата :"откъде сме произлезли" взех да оставам с впечатление, че твоята и моята реалност рязко се различават. Това, което журналистите ми набиват в главата, за мен не е реалност. Те правят пропаганда, правят репортажи, които биха се гледали и биха се харесали на зрителя. Тъй, като доколкото знам, ти си в тоя бранш, не ме учудва, че защитаваш фактите изнесени от тях, ако и да са със съмнителен и дори спекулативен характер.

За мен фактите обаче са други.

За факти аз ще призная протоколите на следствието и тези при делата: Какви са обвиненията, доказателствата, как са придобити или иззети, кои свидетелстват, какви са те, какви са характеристиките им, какви са характеристиките на обвиняемите. Тежест ще имат действията на прокуратурата и на защитата. СЪщо тъй и факти са Либийското законодателство, наказателния и процесуалния му кодекс, т.е. как се гледа и каква тежест се отдава на отделните фактори.

Минаха амнадест години. От тези неща нищичко не се чу, чуват се само медийните ревове на някоя телевизия, литнала за рейтинг. В отделни моменти само изскачаше по някое отделно доказателство, за което се бяхме захванали като удавник за сламка. После всичко утихваше.

Аз питам: Защо това е така? Нали нашите са невинни? Нали всички материали по делото натам сочат? Е защо не се изнасят на светло тея материали? Процесът е прозрачен, целият свят го гледа. Само ние, българите не го виждаме. Къде са изнесени тея неща? Убеждават ни в невинността с голи приказки и спекулативни, но прочуствени рефератчета, като тоя на Миролюба Бенатова.

Честно казано, ако днес изнесат материалите по делото, аз няма да повярвам, че са истински, най - малкото защото толкова време според мен ги криха.

Тая тълпа, дето я формираме, подхожда повече за линчуване, а не за правосъдие....

4. Member
    Тук е от
    Jan 2004

Нашите на РАЗСТРЕЛ

От караниците няма смисъл, но чухте ли че нови 6 български лекари са със забрана за излизане от страната и с повдигнати обвинения, различни от другите. Кофти, май ни хванаха на прицел българите. Сега е момента тихо и кротко да си отзовем гражданите, преди нови ексцесии.

5. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Нашите на РАЗСТРЕЛ

Правителството няма никакви намерения да отзовава българските граждани от Либия. Опасяват се, че подобно действие би нагнетило положението в "братската нам държава". Ако нямат намерение да предпиемат драстични мерки, наистина не е нужно да ги прибират. Те като искат сами ще се върнат (ако могат). Интересното е, че въпреки случилото се напоследък, все още има желаещи български медици, които си подготвят документите за работа там. Боже, с какъв ум тръгват тези хора, боже?!

6. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Нашите на РАЗСТРЕЛ

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Интересното е, че въпреки случилото се напоследък, все още има желаещи български медици, които си подготвят документите за работа там. Боже, с какъв ум тръгват тези хора, боже?!</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

"Лаком гъз, глава затрива!" - народна мъдрост

7. Member
    Тук е от
    Sep 2001

Нашите на РАЗСТРЕЛ

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

"Лаком гъз, глава затрива!" - народна мъдрост

<div align="right">Originally posted by Pat*-*12/05/2004*:* 12:18:04</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Не беши ли:

"Лаком гъз, кръв сере!" )))))

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Дом за нашите деца
    От tannoy във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 3
    Последно: 19-02-07, 17:51
  2. Още един разстрел (в центъра на София)...
    От BerkStock във форум Коментирай новина
    Отговори: 2
    Последно: 10-09-05, 10:17
  3. Нашите в Либия на РАЗСТРЕЛ !!!!
    От lud1 във форум Анкети
    Отговори: 37
    Последно: 10-05-04, 13:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе