Чудех се дали да ти пратя лично писмо, ама айде от мене да мине ще го напиша тука :-)
Тая твоята новина за P4 2.0A е много интересна, ма не пропусна да ни споменеш и нас от HWBG.com, и то по какъв начин - заяждането сигурно ти е вградено пожизнено :-)
Ревю-то, което ние дадохме информация за си е там, на GamePC наистина, не на Gamers PC, но всеки който иска да го погледне щеше да намери линка, който ти казваш че не си успял... ето за тебе специално го показвам къде е точно:
http://www.gamepc.com/reviews/hardwa...1&mscssid=&tp=
Още нещо - викаш, че тука таме AthlonXP 2000+ бил малко по-бърз, само не в QUAKE и някои други супер неизвестни програми, за които се указва, че имат специална поддръжка за SSE2 - хе така и баба знае!
А къде няма оптимизации за SSE2 - по-добрия FPU на AMD си показва какво може...
A какво става под 3D Studio, където няма SSE2, или под PhotoShop, от където па въобще руснаците не са дали резултат - защо ли?!?
И не на последно място - все пак сравняваш ми 2GHz 512K 0.13mkm процесор с 1.67GHz 0.18mkm AMD процесор и има около 5% разлика?!?
ХАХАХХА
А и истинската конкуренция на Northwood още я няма - ама щом AMD могат и с по-нискомегахерцов процесор да стигнат тоя Northwood няма да коментирам за 0.13mkm K8-ца....
Само факта, че Intel едвам успяха да изкарат 1.13G default 0.18мкм процесор, а AMD-то има 1.67G без удължаване на конвейера говори сам за себе си....
А ако AMD-то беше на 2GHz???
Грубо, грубо....
Айде със здраве!
Mollov, HardwareBG.com
mollov@mail.bg
Редактирано от - mollov на 07/01/2002 13:07:18
Редактирано от - mollov на 07/01/2002 13:12:50