Резултати от 1 до 11 от общо 11

БТК с нови цени

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2004

БТК с нови цени

Изтича информация по Дарик радио, че БТК са готови с новите си цени. От пресцентъра на БТК,уведомиха, че цените ще бъдат публикувани в 2 ежедневника и на сайта им до края на седмицата. Днес от 14 часа имат пресконференция и тогава ще изнесат подробности.

За сега се знае от източник пожелал анонимност, че градските разговори се увеличават с 21% спрямо сегашните равнища, т.е. 0.015 лева на минута. Междуградските се увеличават с 19%, а международните се намаляват с 14%. Цените няма да влезнат от 01 март, но и не се знае точно кога.

2.  

3. Junior Member Аватара на ruar
    Тук е от
    Dec 2004

БТК с нови цени

Аман

4. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

БТК с нови цени

Според информацията на агенция Фокус:

<font color="blue">"междуселищните разговори поевтиняват средно с 19%"</font id="blue">[8D]

КРС е одобрила промените в цените.

5. Member
    Тук е от
    Sep 2001

БТК с нови цени

Е сега ако Глобул или Мтел намалят цените на мобилните си разговори с 10-15% ще станете свидетели на първото счупране на домашен телефон по особено зверски начин на центъра на Кюстендил [}]

6. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

БТК с нови цени

Ха да видим кой ще излезе прав. Аз тъкмо се бях наканил да си вкарвам стационарен телефон... ще изчакам.

Само дано @Lupus е прав, да не се окаже, че БТК увеличава цените си, както е писала @mishle... и да вземат да го направят и мобилните оператори [!]

7. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

БТК с нови цени

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Според информацията на агенция Фокус:

<font color="blue">"междуселищните разговори поевтиняват средно с 19%"</font id="blue">[8D] ...

<div align="right">Originally posted by Lupus*-*23/02/2005*:* 12:45:33</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Я са радвъм чи съм ут селу... [][][]

8.  

9. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

БТК с нови цени

От поне десет години съм с два стационарни телефона в къщи, единия дуплекс, другия прав. Ако увеличението стане действителност, това наистина ще бъде вече основателна причина да спра единия. Другия няма как, но ще го направя на "пенсионерски" пакет - 5 лева беше таксата мисля и ниска цена до сто импулса. След това брадва.

Всички, без най-малкия член на семейството ми имаме мобилни телефони и който има желание да ни чуе, ще ни чуе на тях. Две такси по 10 лева + увеличените разходи за разговори просто ще ми дойдат много.

Все едно поддържам още два мобилни телефона, което е абсолютно неоправдано.

10. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

БТК с нови цени

Е това си е чисто обирджийство по пладне[!]

Сметката ми за този месец е 56 лева и мисля, че вече е време да троша глави на домашните животни - жени и деца(кучето не е виновно)[:P]

Май сами си го правим, а после се оплакваме на комшията[^]

11. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

БТК с нови цени

Обирджийство не, ами направо си е пладнешки грабеж. Ето подробностите. Май си става двойно увеличение.

"Само 10 месеца след последното увеличение на тарифите БТК отново вдига цените от 1 април. Селищните разговори поскъпват с 21,1%, обяви главния търговски директор на частната компания Тони Робинсън. Вече няма да има импулси, а разговорите ще се отчитат по време. За всяко успешно свързване при градски и междуселищен разговор абонатите ще броят по 13,2 ст. с ДДС. Отделно от това ще се таксуват и изговорените минути. Те ще струват по 1,5 ст. без ДДС за градските разговори през деня. Така за 4 минути на слушалката абонатът трябва да плати общо 20,4 ст. с ДДС. За сравнение сега 1 импулс включва 4 минути и струва 10,8 ст. с ДДС. Това означава, че от 1 април за същия разговор ще се плаща двойно. По данни на БТК средната продължителност на разговорите е 2-3 минути. Обажданията в часовете от 21 до 7, през уикендите и в празнични дни ще са безплатни, съобщиха още от компанията. Но за всяко свързване пак ще се плаща първоначалната такса от 13,2 ст. Сега в тези дни и часове 1 импулс от 10,8 ст. с ДДС се отброява на 9 минути. Излиза, че абонатите ще имат сметка само ако говорят повече от 10 минути, стига да има какво да си кажат. Новият начин на тарифиране ще засегне 66% от абонатите, а до края на годината и 80 на сто. От 1 април ще се вдигне на 12,60 лв. абонаментът за хората в селища с под 10 хил. поста. При такава такса хората ще получават 40 безплатни минути за градски разговори. Междуградските и международните обаждания поевтиняват съответно с 19 и 14 на сто."

12. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

БТК с нови цени

сами не се усещат как наливат вода в мелницата на мобилните оператори... бай тони робинсън да вземе първо да види колко е средната заплата и пенсия в българия, защото на фирмите сигурно вече 80% им минават разговорите през мобилни телефони, и потребителите на фиксирани мрежи остават населението ( сиииилно платежоспособно ! ) и по-малките фирми, които надали генерират такива разговори, че да си струват вниманието.

обаче забележете - "безплатни" разговори в ненатоварената зона! ама как звучииии! сега като вдигнат и тока, баба гицка ще спестява от ток и няма да гледа сериала, но ще се обади безплатно на баба цонка, която ще й го разказва безплатно в реално време по телефона.

защо като чуя за поредната "грижа" за хората все ме избива към цитата: "Българио, за тебе те умряха"?

13. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2002

БТК с нови цени

Хей хора ползвайте и не плащайте - те сами ще ви откачат - а и ние си имаме хубава приказка за такъв случай - "Кой каквото сам си направи - никой друг не може да му направи"

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Продавам 3 нови рутера Belkin - Нови цени
    От ohluva във форум Продава
    Отговори: 5
    Последно: 22-10-12, 14:56
  2. MP4 player SONY - нови - НОВИ ЦЕНИ !!!
    От Ewing във форум Приключили продажби
    Отговори: 6
    Последно: 18-01-11, 00:33
  3. Продавам PC части - нови цени
    От kiselina във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 18-04-08, 02:33
  4. Нови цени на електроенергията
    От badr във форум Коментирай новина
    Отговори: 5
    Последно: 12-09-06, 19:58
  5. Нови, по-атрактивни цени за ADSL от БТК
    От n_nenkov във форум Технологии
    Отговори: 3
    Последно: 03-11-04, 01:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе