Резултати от 1 до 6 от общо 6

Нови цени на електроенергията

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Нови цени на електроенергията

Държавната комисия за енергийно и водно регулиране предложи една средна цена на битовия ток от 14.6 стотинки за киловатчас дневна и 9.3 стотинки за киловат нощна енергия.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Re: Нови цени на електроенергията

Интересно ми е, какво ли ще стане ако прокуратурата се разрови и в енергото? Щото те и Топлофекация все ревеха и дигаха цените, а се оказа, че причината била нужтите на директорите и тези покрай тях от парички за банкови сметки у Швейцарията.

4. XaugyTuH
    Guest

Аз предлагам средна цена от 1 лев на киловатчас. Или и тогава ще искат да правят периодични увеличения.

5. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

отпадат евтините 75kWh

но знаете ли кое е най-ужасяващото?
    че 20% от населението успявало да се вмести в тези 75kWh !!!!!

правя аз една такава сметка - 75/30 = 2.5kWh/ден
    5 часа крушка 60W = 0.3
    10 часа телевизор 150W = 1.5
    не съм специалист, но хладилникът би трябвало да "глътне" оставащите 0.7, нали?

на мен кучето ми разполага с повече удобства. no comment!

6. Member
    Тук е от
    Apr 2005

@FearMe
    Вероятно си прав за част от населението, но да отбележа, че и аз съм малко над тази граница - просто не прекарвам твърде много време у дома!
    Хладилника ми е 1,..kWh/ден, но крушките са икономични или с реостат, а пералнята/миалната обикновено работят нощем. Единствения голям дневен консуматор са печка/скара/климатик (топлата вода е от ТЕЦ - там се плаща отделно), но пък като се прибера след 8, до 10/11 не са 2/3 часа...

Като говорим за кучето ти - като имах котка, предпочиташе парното пред осветлението

7. Member
    Тук е от
    Jun 2005

Енергото следват светлия пример на колегите си от Топлофикация, явно. На "топлофЕкали..../ст/ите" все не им стигаха парите за джакузита, нови плочки в офисите, ергономични столове и тем подобни екстри, служещи за професионална мотивция , а на тия за какво - да силикон на жените им ??? Струва ми се че, все някога ще дойде момент, в който страната ще остане само на крушки и чак тогава някой ще се сети, че ножът вече е опрял до кокала и всякакви посегателства над хората ще са безрезултатни за алчните некадърници от институциите.

....въпреки че за тях "българинът е като брашнян чувал - колкото и да го изтърсваш, все пуска".

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Продавам 3 нови рутера Belkin - Нови цени
    От ohluva във форум Продава
    Отговори: 5
    Последно: 22-10-12, 14:56
  2. MP4 player SONY - нови - НОВИ ЦЕНИ !!!
    От Ewing във форум Приключили продажби
    Отговори: 6
    Последно: 18-01-11, 00:33
  3. Продавам PC части - нови цени
    От kiselina във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 18-04-08, 02:33
  4. БТК с нови цени
    От mishle във форум Коментирай новина
    Отговори: 10
    Последно: 24-02-05, 18:45
  5. Нови, по-атрактивни цени за ADSL от БТК
    От n_nenkov във форум Технологии
    Отговори: 3
    Последно: 03-11-04, 01:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе