Резултати от 1 до 10 от общо 10

Животът, Вселената и Всичко Останало

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004
    Мнения
    1,563
    #1

    Животът, Вселената и Всичко Останало

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><font size="3">”Пътеводителят” по кината от април - Форд е тъмнокож, Марвин - джудже</font id="size3">



    Филмирането на култовата книга "Пътеводител на галактическия стопаджия" е на път да оправдае песимизма на автора си Дъглас Адамс, или поне в очите на запалените фенове.



    Изборът на чернокож рапър (Мос Деф) за ролята на жителя на Белтегиус и извънземен гид на Артър Дент (изпълняван във филма от Мартин Фрийман) в тайните на пангалактическото стопаджийство, както и на джуджето Уоруик Дейвис (виждали сме го в "Завръщането на джедаите", "Уилоу" и филмите за Хари Потър) за ролята на най-мрачния депресиран андроид Марвин е доста стряскащ и със сигурност ще предизвика сериозни спорове сред феновете на книгата. Филмът по най-невероятната поредицата на Дъглас Адамс излиза по екраните на 29 април, дни преди премиерата на друга жадувана легенда - "Междузвездни войни: Епизод 3". Първите кадри от филма "Пътеводител на галактическия стопаджия" можете да видите в официалния сайт HitchhikersMovie.com.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">



    След Орфей-негър, Илиада-по-американски, поредното холивуд-безумие...[xx(]

    Шок и ужас!

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Nov 2002
    Мнения
    839
    #2

    Животът, Вселената и Всичко Останало

    Това е трагедия ! Култова фигура като Марвин да бъде изпълнявана от джудже . Айде за Форд мога да се прежаля , ама Марвин .... , ужас .

  4. Banned
    Тук е от
    Sep 2004
    Мнения
    1,083
    #3

    Животът, Вселената и Всичко Останало

    или сценариста(може пък да е бил негър и да се е асоциирал..) не е разбрал нищо от книгата, или просто в САЩ ги е страх от антисегрегационни закони - май в цялата 5-6 логия никъде няма негър...







    сега остава и зейфод да го направят с 1 глава(или без никакви..) ...

    - направо на "аутодафе" отива лентата(харда, сдром, двдром, блурай...)



    [^]


  5. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001
    Мнения
    17,616
    #4

    Животът, Вселената и Всичко Останало

    мдаааа, като един закърмен с Пътеводителя фен на фантастиката и след изглеждането на trailer-а започват да ме гризат съмнения относно филма...са съжаление [].



    не знам дали повлиян oт star wars, или просто защото марвин е с 99% човешки характер, съм си го представял по-хуманоиден. най-малкото с човекоподобно лице, а не балоноподобно. трудно е да накараш един бял балон да изглежда депресиран. дано поне откъм глас го докарат.

    двете глави на зейфод са доста глупаво решени една над друга, защото това лишава режисьора от възможността да покаже култови сцени от рода на "едната си чоплеше незаинтересовано зъбите, докато другата погледна артър и започна да му обяснява...", поглеждането една друга и т.н.

    негърааааа, какво да ви кажа - не ми изглежда като кръпка на пейзажа. вярно, че не би трябвало да е такъв, но след като преглътнахме will smith в I, Robot мисля, че няма да се задавим и сега. по-скоро е важно как ще си изпълни ролята на весел циник a'la vin diesel.

    ако вогоните са тия толупи това отново би се разминавало поне с моята представа за тях. е, обзалагам се, че е имало огромен обем проучване как хората си представят всеки образ, но...



    е, малко остана - ще видим

  6. Senior Member
    Тук е от
    May 2004
    Мнения
    3,779
    #5

    Животът, Вселената и Всичко Останало

    И в тази връзка, ето ви 5-ологията -> <font color="blue">ПЪТЕВОДИТЕЛЯ</font id="blue"> <- на български език [426 KB], да си я припомните преди филма... []




  7. Novice
    Тук е от
    Mar 2005
    Мнения
    3
    #6

    Животът, Вселената и Всичко Останало

    Тука сте надрънкали куп глупости, които са вдъхновени от глупостите в цитата по-горе. Поне преди да коментирате да бяхте си направили труда да проучите филма. Най-малкото щяхте да разберете, че сценариста не е някой негър, а е ДЪГЛАС АДАМС, който събственоръчно е внесал някои сериозни ПРОМЕНИ в историята. Другото не ми се коментира.



    Така де, регистрирах се тук само за да ви го кажа. Нищо лично, просто един човек ми даваше написаното тук като пример защо филма ще е тъп.

  8.  
     
  9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004
    Мнения
    1,563
    #7

    Животът, Вселената и Всичко Останало

    Караш ме да се гордея с факта, че някой се е регистрирал във форума с единствената цел да ми каже какъв ***** съм да имам собствено мнение [:D]



    И аз знам, че Дъглас Адамс е писал сценария за филма лично. Знам и, че идеята Форд Префект да бъде негър е чисто режисьорско решение - както вече казах, поредното холивудско безумие...



    Не виждам някой да е решил, че филмът ще бъде тъп. Просто, след толкова експерименти с велики творби, със свито сърце очаквам поредния...дано бъде успешен. Винаги съм си мечтал да гледам Пътеводителя такъв, какъвто съм си го представял.

  10. Novice
    Тук е от
    Mar 2005
    Мнения
    3
    #8

    Животът, Вселената и Всичко Останало

    Не съм казвал, че някой е тъп, а че изказванията са малко неподготвени, особено това с негъра сценарист. Двата трейлъра изглеждат доста обещаващо, а на AICN скоро се появи доста положително ревю. AICN е един от най-критикарските сайтове за кино.



    Т.е. досега няма нито една предпоставка да се смята, че филмът ще е тъп, а точно обратното. Аз също се надявам да е така.



    Ревю:

    http://www.aintitcool.com/display.cgi?id=19282



    Трейлъри:

    http://www.comingsoon.net/films.php?id=4680



    Препоръчвам ви да не подминавате интернет трейлъра.

  11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    1,019
    #9

    Животът, Вселената и Всичко Останало

    Няма да го гледам докато Анита Димитрова (в. Сега) не пусне положително ревю за него

  12. Novice
    Тук е от
    Mar 2005
    Мнения
    3
    #10

    Животът, Вселената и Всичко Останало

    Zaphod, Зейфод е с две глави! Измислено е много хитро. Коментираш и умуваш над неща, които отдавна са известни и с които щеше да си наясно, ако беше гледал трейлъра, или погледнал на IMDb.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Колко струва животът ?
    От hristoslav2 във форум Анкети
    Отговори: 98
    Последно: 16-06-11, 15:49
  2. Отговори: 0
    Последно: 01-03-11, 09:17
  3. Какъв е животът на климатик Fujitsu, Fuji или General ?
    От Turbosol във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 84
    Последно: 07-03-10, 07:33
  4. Отстояние на хладилника от всичко останало
    От yasenp във форум Хладилна техника
    Отговори: 2
    Последно: 31-08-09, 17:41
  5. Отговори: 9
    Последно: 20-05-06, 13:10

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе