@ru-boyПървоначално публикувано от ru-boy
Едно време Радой Ралин (велик поет и писател) бе казал:
Радоя, Радоя, ти ли кривна по завоя или Те дойдоха на твоя..........
Ами направо не вярвам , че си ти.....
@ru-boyПървоначално публикувано от ru-boy
Едно време Радой Ралин (велик поет и писател) бе казал:
Радоя, Радоя, ти ли кривна по завоя или Те дойдоха на твоя..........
Ами направо не вярвам , че си ти.....
Най-после Wise вдяна за какво иде реч, а Ru-boy успешно продължи мисълта му...
Wise: Тебе,мене или Ru ша ни грумнат "кога пръдне гущер". Ru е много прав,ако бяха в затвора, щяха да са живи.
А за помията - тоя е с доказани престъпления, присъди и посещения на затвора за определени години. А те, лошит го заливат с помия - о, ужас!! :knuppel2:
За едно нещичко си прав - човешката смърт е БОЖА работа !
Tой РадойРалин е казал и друго, което се е запечатало в паметта ми.
България, понасяща България.
Познавам те от онзи ден и вчера.
Страна в която всичките бездария,
направиха огромна кариера.
Тебе какво, на хуманизъм ли те избива? Я помисли колко хора тежат на съвестта му?Първоначално публикувано от Wise
Руснаците имат един хубав израз: "За что боролся, на то и напоролся"
А ако много ти е мъчно - подготви една съболезнователна телеграма от името на Форума.
Cuique suum
Най лошото е, че на негово място ще дойде друг.... и друг ... и друг и така до края на света.!
те и затова го убихаПървоначално публикувано от batco
на мен ми стана смешно от твърдението, че ако бил в затвора щял да е още жив*
да не мислите, в другите страни не си разчистват така териториите и не си сменят "кадрите"? по същия начин си е, но при нас се дава прекалено много гласност по няколко причини: така интересния и привлекателен "gangsta lifestyle" (много разбират хлапетата за какво става дума), зрелищата да са налице (малко хляба куца, но повечето са доволни и на суха коричка)... изобщо отвлечи общественото мнение от наболелите проблеми, като му даваш теми за "размисъл" върху неща, върху които не може да повлияе, за да не мисли за неща, върху които може!
Е сега ми хареса - като капчка от кола................................Първоначално публикувано от ru-boy
вдигнах ти го - рейтинга де
Благодаря, но ... нямаше нужда, сигурен съм, че ще съжаляваш, че си ми вдигнал рейтинга, но след 168 часа ще можеш да го корегираш, почвай да броиш часовете ...
Сутринта гледах "схемата" на убийството във в. "Труд", само дето няма нищо общо с действителното разположение на околните сгради и пътища. За пореден път се убеждавам че вестниците пишат и рисуват каквото им падне, пък върви после доказвай че нямаш сестра...
Хм..
Ти явно имаш някаква информация...............опасно е ........................
вече не е...................
Wise честити ти "Публикации: 1111" такова число се сличва веднъж на 1111 публикации.
Предлагам ти да не пишеш една седмица, че да не развалиш хубавата работа.
Корекция, схемата във вестник "24 часа"
Имах предвид, че са нарисували някаква рисунка, дето няма нищо, ама нищо общо с разположението на Мултиплейс и двата близки хотела - "Хризантема" и "Тракия". Просто журналистите, или там който е писал статията, си рисуват каквото им падне, а народа стои, чете вестника и цъка с език...
Забелязахте ли кой беше на погребението? Емил Хърсев (!)