Резултати от 1 до 7 от общо 7

В. “168 часа”: Журналист гласува в парламента

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

В. “168 часа”: Журналист гласува в парламента

[size=14px]В. “168 часа”: Журналист гласува в парламента[/size]

София. Репортер на “168 часа” влезе в пленарна зала и гласува с оставена без надзор депутатска карта по време на заседание на парламента на 14 декември. По този начин журналистът, допуснат до Народното събрание като редови гражданин, доказа до какво може да доведе порочната практика за гласуване с чужди карти. Това пише в новия си брой седмичникът “168 часа”, съобщи за Агенция “Фокус” редакторът на броя – Иван Тропанкев.
    Експериментът на “168 часа” имаше за цел да покаже, че неадекватното поведение на народните представители и пълното им пренабрежение към законите на България в крайна сметка може да има сериозни последици.
    Акцията е реализирана по време на заседание, на което се гласува важен закон за приемането на страната в Европейския съюз. Въпреки възможността да натисне копчето, в крайна сметка репортерът не го направи, за да не провали целия пленарен ден на парламента.

Оригиналът: ТУК (focus-news.net).

Коментар: мен това хич, ама хич не ме изненадва - просто доказва за пореден път за какво гласуваме по изборите...

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Re: В. “168 часа”: Журналист гласува в парламента

Не се изненадвам. Преди време като внесоха гранатомет в сградата на Външно министерство, какво ? - нищо. Е, и сега толкова.

4. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Ами добре, ама сега е редно да осъдят журналиста, щото "не е редно депутат да гласува с чужда карта", но е "противозаконно, който и да било да гласува с чужда карта, без разрешение на собственика/държателя й"

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

Цитат Първоначално публикувано от BerkStock
    Въпреки възможността да натисне копчето, в крайна сметка репортерът не го направи, за да не провали целия пленарен ден на парламента.
    Журналистът е хитра лисица, echo, не можеш го осъди ей така

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Цитат Първоначално публикувано от Slero
    Не се изненадвам. Преди време като внесоха гранатомет в сградата на Външно министерство, какво ? - нищо. Е, и сега толкова.
    На външно не знам, но на входа на МВР проверяват за оръжие

7. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Цитат Първоначално публикувано от BerkStock
    мен това хич, ама хич не ме изненадва - просто доказва за пореден път за какво гласуваме по изборите...
    аз затова несъм и няма да гласувам.... пък дето излизат с репликите с/у негласуващите могат да се сетят ....

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Според мен журналистът трябва да бъде наказан с публичен разстрел , за да се даде урок на всички, че никой не може да се подиграва с българските законотворци , а на самите депутати да им се раздаде по една допълнителна (17-та) заплата :Super:като обезщетение за причиненото неудобство .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Брюксел гласува поредно намаление на роуминга
    От Lupus във форум Коментирай новина
    Отговори: 1
    Последно: 13-05-12, 14:04
  2. Али Джи в парламента
    От UFO във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 5
    Последно: 03-10-03, 14:47
  3. Отговори: 43
    Последно: 03-03-03, 13:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе