Резултати от 1 до 13 от общо 13

БТК ни готви нова секира с цените

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Компанията ще прибере над 21 млн. лева само от абонаментни такси
    Разговорите ще се таксуват на минута, поскъпването е с 40% средно

С 40% смята да увеличи цените на разговорите БТК. Това предвижда новата тарифа на телекома, която трябваше да бъде въведена от 1 юни. Тя обаче бе отхвърлена от Комисията за регулиране на съобщенията с мотива, че не отговаря на закона. Освен това предложението на телекома е така дадено, че не може да се направи преценка как ще бъдат засегнати интересите на потребителите и какво ще бъде реалното общо увеличение на цените. Затова КРС върна на дружеството предложените тарифи за преработка. Въпреки забележките на комисарите от БТК смятат да внесат тарифа със същите ценови условия.

Цялата новина можете да прочетете тук: http://www.standartnews.com/bg/artic...article=148584
    Източник: в-к Стандарт

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2005

Re: БТК ни готви нова секира с цените

Дали не е по- точно да се каже: "БТК си готви нова секира с цените" ? Както мобилните оператори са тръгнали да се конкурират ........* . БТК може да остане и без клиенти.

4. Member
    Тук е от
    Nov 2004

Статия за БТК точно от "Стандарт"? Аз бих изчакал и второ мнение.

5. Member Аватара на sclera_bg
    Тук е от
    Aug 2003

...Колкото повече, толкова повече...
    Мечо Пух

6. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

И вспомнились тут слова Горького "О, если б в небо хоть раз подняться. Врага прижал бы я к ранам груди. И захлебнулся б моей он кровью".

//извинявам се за чуждия език, но не се наемам да го преведа........

7. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2006

Когато им отказаха предложените БТК си платиха на всички възможни издания да им публикуват следната статия :
    БТК е възпряна да предоставя по-добри цени за крайните потребители
    Ако потърсите в гугъл ще я намерите поне на още 15 места. Обърнете внимание на израза "опростяване схемата на таксуване на градски и междуградски разговори и намаляване на цените на междуселищните и международните разговори." В Стандарт поне са написали истинските факти.
    Какво излиза
    1. Намалят цените на международните разговори - голяма работа не знам още дали има непросветени хора които ползват БТК за международни разговори, при положение че има много по-евтини а и безплатни алтернативи.
    2. Намалят таксата за откриване на абонат от 70 на 20лв - ами сетиха се 70лв за откриване на пост си е смешно. Напомня ми за цените на симкарти от ранния период на Мтел. Скоро ще трябва да дават пари за може да си набират клиенти.
    Иначе всичко друго си е на практика здраво увеличение на цените. Но явно си има ПР който много добре може да превръща черното в бяло.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Абе не знам на къде са тръгнали БТК, но да се махна от тях ме спира само факта, че навремето се набутах 170 лв за 'прекарване' на телефон (фирмен)
    Ще ви цитирам само извадка от последната си сметка:
    Таксувани разговори или импулси: 2766 [size=10px]/какво значи това - и от БТК не можаха да ми кажат, ама като звъниш на GSM и сигнала свободно се таксува/[/size]
    лв = 2.89
    Абонамент: 16.50 лв
    Предоставени услуги: 19.39
    ДДС 3.8
    ОБЩО = 23.27
    демек за 28 минутки разговори съм платил 23 лв, и това от стационарен телефон, дето кабела е прекаран преди сумати години.
    Че то при всеки мобилен оператор за 23 лв на месец ще говоря поне 1 час.

И седнали да искат още увеличения - може, ама аз ще им тегля една и до там. А мисля че доста още хора ще го направят, защото си мислят че още са монополисти, ама мина то онова време.
    Не знам колко хора им ползват международните и междуградските услуги, аз съдя по себе си - винаги ползвам GSM когато ми потрябва разговор с човек в друг град, просто това им е предтекста за да увеличат градските, експеримент си правят, до колко ще издържи обикновения човек на село.

10. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Единствената пречка - дъщерята , ще бъде студентка(дай-боже) догодина............
    Сега май само тя говори по стационарния (и майка ми , която е на 80 години, но в обратна посока)
    И двете мога да науча лесно да не ползват стационарен телефон.
    Сега през почивните дни ползваме интернет - няма импулси за време..........
    Но след месец-два ще се откажа май - писна ми да плащам 25-30 лв за стационарния.
    Всички си имаме и мобилни - за какво ми е??

11. Member
    Тук е от
    Mar 2005

При нас от няколко месеца джиткаме само с мобилните. Майка ми се обажда на баба ми от някво планет фоун на пазара до нас! Другата ми баба и дядо са мобилизирани и те от няколко месеца. Аз лично домашния не съм го ползвал от няколко месеца. Търсили са ме няколко пъти само на него... абе общо взето пак ги докарваме аз, майка и татко към 100лв телефони... Със сестра ми пък си говориме по скайпа и всичко е тип-топ... даже сега от както ме изрита гаджето нямам много големи сметки на мобилния
    Та тия БТК ако искат може да дойдат да им дам кабела на телефона... даже и него със секретаря ще им подаря!

12. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2002

Новина на тема : "Как да откажем и малкото ни останали клиенти ...", предполагам не е изненада за никого, БтК бързо и славно върви по пътя на БГА Балкан за да може Тор да си я купи догодина по евтино

13. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Тц, стратегията е друга, светна ме един приятел дето бачка в бтк-то (не че това има общо със стратегията, аз пак не я разбирам)
    Няма да се купува или продава, схемата е още по-яка, ще се отдават отделните централи под аренда

14.  

15. Member Аватара на myrshavija
    Тук е от
    Nov 2004
    Живее в
    София, Дружба 2

Цитат Първоначално публикувано от valyo
    ... В Стандарт поне са написали истинските факти...
    Не защитавам БТК - от години съм на минимална такса(3.72 в момента) и го държа само заради бабите.
    Но "Стандарт" пишат всичко друго, но не и факти. Или факти облечени в огромни бели/черни воали - според нуждата да се възхвалява или маскари.

16. Тук е от
    Feb 2005

Аз телефона съм си го спрял - има GSM-и ... А БТК да се оправят - и без това вече и бабите имат мобилни телефони

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 5
    Последно: 18-02-13, 19:23
  2. Отговори: 0
    Последно: 12-11-10, 12:15
  3. Google се готви за голям удар?(google pack!)
    От hihimor във форум Коментирай новина
    Отговори: 0
    Последно: 10-01-06, 11:49
  4. Отговори: 19
    Последно: 23-06-04, 02:49
  5. М-Тел сваля цените за Коледа и Нова година
    От Lupus във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 5
    Последно: 29-12-03, 11:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе