въпроса не е от Първостепенно значение...
, но все пак - искам да ви попитам за :
Вашето Мнение за Модераторската/Админинистраторска/Надзирателска/ <font color="red">Секира</font id="red">?
вчера, не знам дали сте забелязали.. - хвръкнаха няколко глави ( 1 -2-3)...
- искам да знам :
1. Ако утре бъда баннат(изритан от) форума - имам ли някакви права и ако имам такива - кой решава ??
2. Пред кой "висшестоящ" орган трябва да се жалвам ?
Забележка:
Запознат съм с правилата на форума(.. по точки и алинеи..) и се опитвам да ги спазвам - въпроса ми е:
- Какво ще стане при неправилна употреба на Административни права - ако някой самозабравил се МОДЕратор ме банне - как Да Си Търся Правата( АКО ВСЕ ПАК ИМАМ ТАКИВА Тук) ????
за да е ясно, че съм запознат с правилата на ФОРУМА и въпреки всичко в тях не намирам отговор на зададените въпроси - позволявам си да ги цитирам във вида, в който ги намерих при последното търсене :
<font color="orange">" - чл. 1. Подигравката с потребители на форума е крайно нежелателна. Никой не се е родил научен, затова е форумът.
чл. 2. Когато пишете теми се стремете заглавията им максимално да отговарят на съдържанието. Теми с рекламно заглавие, help, моля за помощ и др. подобни ще се трият или преименуват.
чл. 3. Избягвайте да пишете извън дискусията ("offtopic" съдържание) в сериозна тема или ако пишете го маркирайте като такова с "//offtopic" и син цвят. Допускат се до 2 (две) "offtopic" изказвания, за да не се превръща темата в говорилня ала club.dir.bg
чл. 4. Не нагрубявате другите участници във форума, като използвате просташки език, псувни и т.н. Конфликтите от задълбочено естество решавайте на улицата използвайки подходящо въоръжение.
чл. 5. Използването на кирилица е желателно!!! Все пак сме в България. Но писането на англоезични термини е желателно да е на латиница. За тези, които нямат инсталирана поддръжка за кирилица форумът притежава системата KREDOR. За да я използвате, натиснете малкия бутон (EN, BP, BG съответно за английски, фонетична кирилица и БДС), разположен в горния десен ъгъл над полето за писане.
чл. 6. При тенденциозно неспазване на правилата потребителя се заключва за неопределен период време.
чл. 7. Ако смятате, че тези правила ограничават личната ви свобода има и други форуми където може да доказвате превъзходството си.
чл. 8. Може да редактирате мненията си, ако сте допуснали грешка с този бутон вместо до пускате по 2-3 последователни мнения.
чл. 9. Преди да отворите нова тема – използвайте търсачката (изберете "Search" от менюто на форума), за да проверите дали вече не е обсъждан вашия проблем или въпрос.
чл. 10. Продавайте си пиратските дискове на друго място.
чл. 11. Писането на мнения изцяло с главни букви е крайно нежелателно.
чл. 12. Админ-ът може да променя тези правила по свое усмотрение. Редовно ги преглеждайте!
чл. 13. Мислете, преди да пишете очевидни глупости. Например: Mахни WinXP, то е скапано сложи си Win95; AMD е скапан, сложи си Intel; Intel е скапан сложи си AMD; на мен всичко си ми върви...
чл. 14. Предполага се, че имате поне елементарни познания щом сте дошли тук! Ако ги нямате, се постарайте да ги придобиете четейки предишни теми по подобния на вашия проблем.
чл. 15. Не задавайте проблеми от общо естество, а се опитвайте да конкретизирате. Така вероятността някой изобщо да ви отговори е по-голяма.
чл. 16. Ако не намирате пуснатата от Вас тема във форума, най-вероятно тя е преместена в по-подходящ за целта раздел или изтрита. Пускайте темите си в съответстващия на Вашия проблем раздел.
чл. 17. Празни и несъдържателни мнения ще се трият с цел да не се разводнява коментираната тема.
чл. 18. Flood-ът т.е. систематитичното пускане на безсмислени мнения с цел трупане на рейтинг се наказва с нулиране на брояча Ви.
Тези правила важат за целия форум.
DeathKnight, Gadget "</font id="orange">
оставам "в слух(on-line)" ...