Резултати от 1 до 11 от общо 11

Дупка глътна джип в "Слатина"

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Дупка глътна джип в "Слатина"

[size=14px]Дупка глътна джип в "Слатина"[/size]

Огромен джип Land Cruiser потъна цял в огромна яма в столичния квартал "Слатина", съобщи сутринта Нова телевизия.

Инцидентът се е случил на улица "Иван Щерев".

Дупката била разкопана вчера от работници, които обаче не оставили никаква маркировка или сигнализация за дебнещата опасност.

Шофьорът е откаран "Пирогов" със счупена ръка и леки наранявания.

Кадрите от мястото на инцидента, който се превръща в типична за България ситуация, показаха джипа, който бе погълнат целия от ямата и лежеше на дъното й с гумите нагоре.

Наскоро огромен кратер зейна и на столичния булевард "Драган Цанков" в резултат от пропадане на пътната настилка.

Тогава обаче в ямата, за щастие, не успя да падне никой.

[size=9px]Това е ямата, цъфнала на булевард "Драган Цанков" през април тази година.
    Снимка: Булфото
    [/size]

Оригиналът: http://dnes.bg/article.php?id=24205

...ми т'ва е - кат' си не плащате винетките, сега па' че врънеме пътнио данък, та барем се сетите, че ние, депутатите, само с по 1500-2000 лв. на месец не моаме да оцелеваме!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Aug 2003

Re: Дупка глътна джип в "Слатина"

Мдаааа, интересно само как не е видел дупката щом е толкова голема, че да падне в нея?

4. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Цитат Първоначално публикувано от GENERALAT
    Мдаааа, интересно само как не е видел дупката щом е толкова голема, че да падне в нея?
    Гледах репортажа през нощта - няма никакви светлини, а само една жълта лентичка , като маркировка.
    Купчините пръст не се виждат изобщо в тъмното. Наистина е трудно да се види, а и ясно, че
    едва ли ще очакваш такъв трап насред улицата.... Водачът на джипа беше в шоково състояние -
    напълно нормално при този инцидент. Дано да не се случват такива емоции....

5. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

съд до дупка !
    и без никакво съмнение ще спечели делото

6. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    съд до дупка !*
    и без никакво съмнение ще спечели делото
    За всичко което не е наред трябва да се съди държавата ( то да можехме да съдим държавниците ни щеше да е по-добре).

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от stenly
    За всичко което не е наред трябва да се съди държавата ( то да можехме да съдим държавниците ни щеше да е по-добре).
    Предпочитам разстрела им !
    повече ще ме удовлетвори !

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    без никакво съмнение ще спечели делото
    Искаш ли да се обзаложим?

Ще минат години в прехвърляне на топката кой е виновен...общината ли, топлофикация ли, НАТО или глобалното затопляне...а м/увременно човекът ще си има едно наказателно постановление за "несъобразена с пътната обстановка скорост".

Дано не съм прав, но лекичко се съмнявам

10. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Съд до дупка. В тази обрулена държава докато простия ни народ не се научи да си търси правата по такъв начи както го прави държавата спрямо трудовия народ, няма да се случи нищо добро. За дребни неща държавата заплашва и изнудва гражданите ( здравно осигуряване, аз не го ползвам но ме изнудват да плащам услуга, която не ползвам, плащам данъци и не получавам сигурност и каквото и да е насреща). Разберете, имате права и си ги търсете!

11. Member
    Тук е от
    May 2006

Цитат Първоначално публикувано от Edin_Lud
    Искаш ли да се обзаложим?

Ще минат години в прехвърляне на топката кой е виновен...общината ли, топлофикация ли, НАТО или глобалното затопляне...а м/увременно човекът ще си има едно наказателно постановление за "несъобразена с пътната обстановка скорост".

Дано не съм прав, но лекичко се съмнявам*
    в конкретният(бетонен) случай - 100% съм сигурен, че ще осъди и общината, и главно управление пътища, и всички там виновни...(даже и фирмичката подизпълнител).

стига да му стигнат нервите да се влачи по съдилища - ама, като е сигурно, че ще вземе парички.. - може и да се влачи.

12. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Въпросът не е само до парите. Ако джипчето е на водача - той едва ли се нуждае от пари.
    Но аз видях реакцията му след като го извадиха - този инцидент ще нанесе трайни увреждания
    на психиката на човека. Затова трябва да съди виновниците - да няма други паднали в дупка!
    Това е по-важно от вземането на някакви пари.

13. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Цитат Първоначално публикувано от zaphodb
    ...100% съм сигурен, че ще осъди и общината, и главно управление пътища
    Баш Главно управление "Пътища" (по-точно Изпълнителна Агенция "Пътища") няма как да осъди.

Не се заяждам, просто трябва да сме наясно кога от кого да търсим отговорност. В случая делото трябва да се заведе срещу общината (като институция-собственик и съответно отговорна за състоянието на уличната мрежа), а тя да си търси отговорност от изпълнителя, който и да е той (общинска или частна фирма - принципно пострадалия не го интересува).

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 29
    Последно: 29-01-23, 17:48
  2. Отговори: 4
    Последно: 16-01-12, 00:07
  3. Отговори: 6
    Последно: 15-09-10, 18:53
  4. за какво е тази дупка "cablecard"
    От patzi във форум Телевизори
    Отговори: 6
    Последно: 21-02-09, 19:47
  5. Отговори: 13
    Последно: 07-06-06, 11:04

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе