Wise, ти утрепа коча! Какъв "DooM 2", бре???Първоначално публикувано от Wise
Wise, ти утрепа коча! Какъв "DooM 2", бре???Първоначално публикувано от Wise
Малей, дали не беше 3?? http://www.doom3.com/Първоначално публикувано от IvO™
//май стана доста off и не е за тук това
и какво значение има DooM ли е или DooM2 или 3?
Въпросът беше принципен , а ти вече с годеница () къде си тръгнал по щерки............ :knuppel2:
То и на мен ми се иска, ама..........![]()
Ама това е играта, а не филм.
Откога взеха да рекламират игри по родната ни ("националната" ли визираш?) телевизия?
Май или аз не съм в час, или на теб бирата ти е в повече.
Ми така е, като не ме викаш да я изпием и да ме запознаеш с щерките, хахаха!
![]()
![]()
Прав е и wise и IvO™ . Не помня точно какво беше и по коя телевизия, обаче даваха нещо като реклама на филма с откъси от играта.Първоначално публикувано от IvO™
Абе има мнооого голямо значение!Първоначално публикувано от Wise
Все едно да кажеш каква е разликата дали ще е с 18-годишна, 28 или 38... нали все е жена.
Повече никакви каки за теб, Wise - само баби оттук-нататък!!!
Съжалявам за off-topic-а. Няма да се повтори повече... (днес).
![]()
IvO™,ако не си обърнал внимание - загледай се: с годините броят на жените пред погледа на един мъж се увеличават! Това е така,защото когато е на 18 мъжът обръща внимание само на каките до неговата възраст или максимум до 25. Когато е на 38 вече забелязва и 45-годишните(т.е.18-45год.). Като стане на 68,вече се заглежда и по 75годишните баби,ама и 18-годишните не спира да оглежда
. И сигурно се упреква за стеснения кръгозор на младини
. А ти искаш сега Wise да си затваря очите изкуствено. Ми няма да стане,то тия работи си му идват отвътре на човек!
![]()
Дърт пръч!....А ти искаш сега Wise да си затваря очите изкуствено. Ми няма да стане,то тия работи си му идват отвътре на човек!![]()