Резултати от 1 до 13 от общо 13

СПИН е мистификация от световен мащаб

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Aug 2003

СПИН е мистификация от световен мащаб

http://www.monitor.bg/article?sid=&aid=85882&eid=757

Какво мислите по въпроса?

2.  

3. Member
    Тук е от
    May 2006

Re: СПИН е мистификация от световен мащаб

както съм писал неведнъж на различни места - от 1980 година до сега има носители на Н4, които още не са развили симптоми и са си живи и здрави.

за разлика от заразените от вируса ПИДС(придобит имунодефицитен синдром - така беше* кръстен през 1981 г.) - заразените с хепатит С никога не са успявали да преживеят повече от 15 години.

дори и развилите симптоми спин/пидс при подходящо лечение(не в бъгърията естествено) успяват да преживеят доста години.

всички доктори са наясно с написаното в книгата, но си траят - както си траят и за птичият грип например - важното е хората да се панират и при първото покашляне да тичат при лекаря, който пък да им изписва скъпи лекарства и да си взима процента.

което ме подсеща, че пушачите взимат в пъти по-малко болнични от непушачите(просто знаят, че си кашлят от цигарите и дори да са болни си изкарват настинката на крак).

има още интересни четива посветени на "световният заговор срещу здравето и ролята на СЗО" -* който му се чете ще си намери за четене.

б.а.* * * *

H4 = HIV

птичи грип = H5

4. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Дам, според твърдението на един доста стабилен американски бизнесмен, "Лекарствената индустрия набира клиенти за цял живот"... е, явно и лекарите си търсят клиентела

5. Member
    Тук е от
    May 2006

забравих да кажа, че за 2004 година бъгърите са похарчили над 2 млрд(2 000 000 000) лв. за лекарства ....

"доводите наши - изводите ваши "

6. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Благодаря за статийката.

7. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

не знам за 2 млрд, но знам надценките на лекарствата..... защо не станах аз един магистър-фармацевт, че да си направя аптечка....
    (истината е, че не бих могъл поради кошмарно огромния обем неща за наизустяване, а моя милост мрази и не може да зазубря....)

8.  

9. Member
    Тук е от
    Aug 2003

FearMe, аз не знам какви са надценките на лекарствата, но предполагам че са големи. То напоследък на всеки ъгъл изниква аптека. Сигурно има далавера некаква в тази работа.

10. Member
    Тук е от
    Nov 2005

Мисля, че това не е някаква световна конспирация, а просто медицината е най- бавно развиващата се наука. Какво имам впредвид? Ами когато някой умре, преди 200 години са казвали "Ами умря човекът- божа работа"..Съвременната медицина с "напредъка" си обаче казва "Умря от еди кой си вирус, причиняващ едикакво си..." (много важно- нали човека е умпял..). Друг аргумент в подкрепа на тази теза е лафа, че хрема с лекуване минава само за една седмица, докато без лечение- за цели седем дни. Как се е лекувал зъбобол едно време? Ами отива "пациентът" при налбантина, изпива едно шише ракия (упойка) и зъбът се вади. Днешните зъболекари ви разкарват година-две да ви човъркат и пилят зъбчето, докато накрая и те с клещите...Примери много! Докато с медицина не се заемат хора, занимаващи се с точни науки (физици, математици инженери ), всякакви шарлатани ще ни лъготят.. :knuppel2:

11. Member
    Тук е от
    Mar 2005

някой да си е сейвнал статията, че я няма вече на линка :knuppel2:

12. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от razziel
    някой да си е сейвнал статията, че я няма вече на линка :knuppel2:
    Прочети я тук: http://big.bg/modules/news/article.php?storyid=30034

13. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Мерси

Обаче имам друг проблем, някой ако знае къде мога да намеря информацията тази от статията от по достоверен източник, защото ето това напримерно http://hiv.bg/whatishiv.bg.htm ме дразни и съм се заел с едни спорове и нз какво да правя...

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jun 2001

Медицината е още на ниво бронзовата епоха. Опитват се с едни и същи сечива да поправят всичко, или избиват де що мърда или се пробват да подпомогнат имунната система па дано тя се справи. Поне според мен начин напред такъв няма, единственото което може реално да се бори с различните ти пове вируси и не да оставя тялото само да се справи а то да идентифицира и убива е генно модифициран вирус който може да бъде точно насочен и програмиран за определени действия. Рано или късно ще се справят и тогава ще стане интересно

16. Member
    Тук е от
    Mar 2005

а сега де! На кой да вярва човек... вижте на какво попаднах Тук
    :dock:

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. кой е-вирус отговаря на СПИН-а
    От cvb във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 6
    Последно: 19-03-12, 20:22
  2. Световен рекорд
    От Cvetanov във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 4
    Последно: 23-02-07, 13:44
  3. MS дарява $100млн. за б-а със СПИН , и 425 с Линух
    От DeathKnight във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 3
    Последно: 21-11-02, 15:31
  4. AKASA - световен лидер в областта охлаждане....
    От DeathKnight във форум Коментирай новина
    Отговори: 13
    Последно: 23-05-02, 00:41

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе