Кафето, колко струват кабелите за IDE кабелите дето си ги сложил в новините.
Редактирано от - deathknight на 16/05/2002 17:56:26
Кафето, колко струват кабелите за IDE кабелите дето си ги сложил в новините.
Редактирано от - deathknight на 16/05/2002 17:56:26
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
Кафето колко струват кабелите за IDE, кръглите?
________
C:\Death is all that matters...
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>Кафето 100грама струва около 1 и нещо ако е от по евтините.Лавацата е доста по скъпа ама е много по хубава. Понякога е и в кръгли опаковки, но не с IDE кабели.
Предполагам, повече инфо ще има в понеделник - сега малко на юруш трябваша да поствам...
Kris tija firmi deto sa pisani v statijata njamat i pomen ot takova nesto v tsenovite si listi.
Az li4no se interesuvam ot tija sumozaglusitelni istorii.
Ddimitrov
КрИс, това платена публикация ли е?
Не Ламя, защо да е платена? В нея само съм предствил продуктите, които ще имаме възможността да си купим след 1 седмица без да коментирам кое как работи.
Скоро ще имам възможност и да ги тествам, тогава ще има и по-сериозна статия - засега е просто предварителна информация, която съм убеден ще е интересна за мнозина.
А и фирмата си заслужава малко реклама според мен - първо, че има пълен набор кръгли кабели (нещо, което аз лично не знам откъде да си купя), второ заради шумоизолиращата материя - със сигурност ще я пробвам, трето заради преходника за вентилатор - вижда ми се смислен и за пръв път виждам подобен и четвърто заради медния охладител за Athlon - струва ми се, че ще покаже добри резултати...
ПС - Официално, стоките ще са в 4-те фирми в края на другата седмица - в момента контейнерите пътуват - затова ги няма засега в листите.
А няма ли да има официлен вносител ?
КрИс, тогава е редно да ми се извиниш, че отряза link-овете, водещи към кръглите кабели на CoolerMaster (те бяха към сайта на производителя, а не към сайта на вносителя). В предишна тема на форума. Тогава ме обвини в скрита реклама, макар, че такава нямаше. А сега сте публикували 101% рекламна статия безплатно ...
Та ми е интересно какъв е критерият ти за реклама? Моля за подробно обяснение от твоя страна, може и в форума, може и на mail-a ми. Чакам ...
Ламя, пак бъркаш много...
Идеята е, че твоето беше опит за реклама без грам да си мръднеш пръста. Не сравнявай написването на 2 реда във форума с подготвянето на preview статия. Хората са се постарали, написали са статия - защо да не я публикувам???
Не схващам логиката ти по която търсиш извинения от мен - говорим за две отделни части на страницата - форума е едно, статиите при новините и самите новини съвсем друго.
A знаете ли, че тази шумоизолациона материя е с цена USD 20 за облицоването на само 1 Middle tower ATX кутия? Съмнявам се, че за BG ще има преференциални цени...
A za moja server-case kolko she otide ...
pone efect znachitelen ima li?
________
C:\Death is all that matters...
Четири парчета са-за размери на сайта. А относно ефекта според ревюто звукът сменил типа си и станал "не толкова дразнещ".
Znachi moja traktor pak njama da stane beshumen.... eeee kude ima kutija ot Silicon nemi dreme kolko struva..