Резултати от 1 до 8 от общо 8

Дъжд от пари валя вчера над магистрала Тракия

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2001

100 000 лева се разлетяха след катастрофа, само десетина хиляди бяха събрани

Дъжд от пари се изсипа над магистрала Тракия в понеделник следобед, съобщава в днешния си брой пловдивският в. "Марица". Куфарче със 100 000 лева паднало от катастрофирал Мерцедес ML и банкнотите се разлетели на всички страни, понесени от вятъра. Последвали още 4-5 верижни катастрофи от шофьори, които гледали като хипнотизирани сипещите се по асфалта петдесет левови банкноти.

Инцидентът станал окол 17.30 близо до бензиностанция Шел в пазарджишкия отсек на магистралата. Служителка от пловдивска фирма се прибирала от София със служебния си ситроен, когато спукала гума. Колата започнала да кривуличи по асфалта, а водачката се опитала да убие скоростта. В същото време я настига Мерцедес. Шофьорът видял лъкатушещата кола, но тъй като карал с висока скорост, решил, че ще успее да я заобиколи. При разминаването обаче ситроенът го ударил, водачът набил спирачки и загубил контрол. Колата се преобърнала няколко пъти и спряла до банкета.

Тогава от една от отворените врати се разлетели и банкнотите. Шофьорът- старозагорски бизнесмен, бил в шок, тъй като еърбеците не се отворили. В същото време станали още 4-5 по-леки произшествия, породени от суматохата на пътя. От спрелите коли заизскачали хора, които се опитвали да събират летящите пари. Докато полицията дойде, много от тях успели да съберат каквото трябва и да изчезнат. Старозагорецът и пловдивчанката са пострадали леко. Бизнесменът е съобщил, че в колата е имало 100 000 лева. От тях са намерени само десетина хиляди, останалите буквално се изпарили...

Беше като в истински екшън- разказват очевидци- навсякъде се щураха хора и събираха петдесетолевки. Магистралата остана блокирана до 21 часа снощи. Двата автомобила са задържани в КАТ- Пазарджик. Вчера в полето около магистралата са забелязани хора, които търсели пари. Според осведомени, злощастният старозагорец е един от собствениците на хотел "Верея".

След случаи като този не може да се каже вече, че "Парите не растат по полето". По пазарджишкото поле в момента със сигурност могат да се намерят.

Източник :
    http://bgfactor.org/index_.php?cm=2&id=8745

2.  

3. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Re: Дъжд от пари валя вчера над магистрала Тракия

Платил си е за рискованата маневра! Друг път ще знае да внимава... шофьора де.

4. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

айде бе, 100 000, не на нас тия!
    не съм бил там, не съм събирал (не съм говорил , но това е чудесен начин да изпереш 100 000 на цената на 20 000...

5. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Аз друго се чудя - Как ще види по магистрлата кола със спукана гума да "криволичи" по асфалта и ще се опита да я заобиколи.

Е тва е показателно за културата по пътищата и за акъла на повечето шофьори.
    С две думи: е*ати идиота !

6. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    айде бе, 100 000, не на нас тия!
    не съм бил там, не съм събирал (не съм говорил , но това е чудесен начин да изпереш 100 000 на цената на 20 000...
    А цената на мерцедеса?

7. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Цитат Първоначално публикувано от peshos
    А цената на мерцедеса?
    подозираш, че е бил без каско? :Р

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Е, ако парите са били в най-обикновен сак или даже в брезентово чувалче, здраво завързано - едва ли са щели да се разлетят. Холивудска изцепка - парите в куфарче!

10. Тук е от
    Nov 2005

П

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Вчера ни напусна Първия човек стъпил на луната
    От Mr.TECHNO във форум Коментирай новина
    Отговори: 121
    Последно: 28-01-19, 14:47
  2. Вчера почина Джеф Ханеман от Slayer
    От FearMe във форум Коментирай новина
    Отговори: 2
    Последно: 06-05-13, 23:29
  3. След дъжд качулка или не?
    От valentyno във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 6
    Последно: 19-11-12, 21:11
  4. Защо не коментираме Чернев?(инцидента на маг.Тракия)
    От FearMe във форум Коментирай новина
    Отговори: 74
    Последно: 10-06-06, 13:58
  5. Отговори: 20
    Последно: 09-03-06, 23:10

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе