Re: Всеки пети българин с проблеми в секса
Цитат:
Първоначално публикувано от Malone
Agree!
Цитат:
Първоначално публикувано от fanta orange
буахахаха :-memnon
Ама вие няма к'во да вдигате бе,нас ни трябва стимул,ние вършим цялата работа,докато вие си седите и чакате да си получите удоволствието.
Наслаждавате се,ама когато ние поискаме да сте малко по различни в леглото,всичко което получаваме е тъпата до болка фраза "аз да не съм ти няква к...у...р...в...а тук бе"
Ми това изобщо не е вярно! Има една приказка: "На каквото си постлал, на това ще легнеш". Ако се отнасяш с една жена както трябва, тогава няма само ти да вършиш цялата "работа" Работа ли...? аз мислех, че е удоволствие все пак?...
Ама ако сте си омръзнали, то е ясно, че всеки ще намира оправдания...или любовник (ца)...
Цитат:
Първоначално публикувано от Profita
Ще си позволя една контра в същия дух като ви кажа уважаеми мъже, че няма фригидни жени. Има мъже, които не знаят какво да правят с една жена. :RTFM:
Eee, какво толкова трябва да се знае? Да не би да трябва да се четат дебели книги всеки път преди секс? :) Няма ли еднакво силно желание и от двамата - ни книги, ни техники, ни афродизиаци, ни виагра помагат. А фригидна жена е може би тази, която си има твърде специални и високи изисквания към парнтьорите си, за да почувства въобще някакво си желание за секс. Тоест обратно на мисленето на нимфоманката - има ли си пишка - дай го насам :))
Цитат:
Работа ли...? аз мислех, че е удоволствие все пак?...
Права си Съни, тая работа не е работа иначе началниците щяха да ни карат ние да им оправяме жените. :))
@Malone и аз твойта .............. жена харесах :016:
Ха ми разменете си ги тогава, нали сега било модерно................. :taz
п.с. Ей само да не се разсърдите, това в рамките на шегата!! :Drinks:
ке направим един групов
ама с @Malone няма да се бръснем , че в тъмнината да се познаем :016:
Цитат:
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
ке направим един групов
ама с @Malone няма да се бръснем , че в тъмнината да се познаем :016:
Я по-добре се обръсни, че може тебе да те търсят.
:yikes