Всеки пети българин с проблеми в секса
Над 80% от нашенците оценяват добрия секс като признак на качествен живот.
Всеки пети българин между 40 и 60 г. има проблеми със сексуалната функция и активност. Това съобщи председателят на учредената този месец Българска асоциация по сексуална медицина (БАСМ) д-р Здравко Каменов.
По света 152 млн. мъже страдат от еректилна дисфункция (проблеми с ерекцията). През 2025 г. техният брой ще се удвои до 322 млн. мъже.
43% от жените по света също страдат от понижена или липсваща сексуална активност.
Според проучване на агенция "Маркет Тест" от тази година над 80% от българите оценяват добрия секс като признак на качествен живот.
Проучването сочи още, че на половината българи им липсва сексът, който са имали в по-младите си години.
Според последните изследвания на специалистите органическите причини са водещи за настъпването на еректилната дисфункция. Сред тях са съдовите проблеми и диабета.
У нас едва 4% от мъжете се лекуват от този проблем, а в световен мащаб - 12%.
Най-популярните средства са "Виагра" и "Левитра". БАСМ ще се стреми да увеличава броя на двойките, които заедно се лекуват от проблеми със сексуалната активност, подчерта д-р Румен Бостанджиев, който е сред учредителите на асоциацията.
Той припомни, че у нас специалисти в различни области на медицината от десетилетия индивидуално работят по проблемите на еректилната дисфункция.
Затова една от задачите на БАСМ е да обедини техните усилия. Тя ще се съсредоточи върху обучение и образование на широки слоеве от обществото за съдържанието и значението на сексуалната медицина.
БАСМ става част от Международното дружество за сексуална медицина, което е създадено през 1982 г. и обединява медицински специалисти от над 60 държави от цял свят.
Източник: http://netinfo.bg
Re: Всеки пети българин с проблеми в секса
И причината за това е :
Бракът!
Имаше един филм "9 Ярда"
където един зъболекар в развод тъкмо ще се "мята " с псевдо вдовица , и тя му казва
-Не съм го правила от 5 г.
при което зъболекаря я контрира .
- И аз.
и виждайки учудения и поглед отговаря
-Нали съм Женен!!!
ПП
И за да избегна екстремно скоростни контри, подобно на 8 бомби  които падат едновременно и няколкократно от ( @FearMe, @Ghost, @Black Ader, @IVO-tm, @DK  и много други видни дебнещи "хиени"), съм длъжен да напиша:
    Посочените по-горе факти , уточнения и заключения , не важат за автора на поста , както и за членовете на този форум !!!
На мен ми е интересно кой ще пусне петия пост по темата :))
Това за всеки пети не е вярно! По мои статистически данни всеки гледа да пре.е другия... И за цигари да отидеш в магазина- и там гледат да те прекарат!
Цитат:
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
И причината за това е :
Бракът!
Ми кой те кара да се жениш за китаеца, при толкова жени...
Opa.. аз съм петия :help
:offtopic:
Цитат:
Първоначално публикувано от fanta orange
аз пък чакам да видя ivO tm какво ще каже по тоя въпрос :)
Фанте, имаш една бира... ъъъъъъъ... една фанта от мене! :Drinks: :punk:
Цитат:
Първоначално публикувано от DeathKnight
Opa.. аз съм петия :help
Пети си и в моя списък от изброени Хиени !!!
@BerkStock го пропуснах нарочнио , но и той се появи :))
Цитат:
Първоначално публикувано от skynet
Тъпо звучи и от т.н. статистики, които нищо не говорят....всеки 5-ти българин...между 40 и 60 години....бас държа, че тези "всеки пети" влизат в подмножеството 55-60 години....подобна е логиката на това:
във възрастта от 40 до 100 години....99 на всеки 100 българи ще е мъртви...така че какво се притеснявате за секса? :)
:ole :ole :ole :Drinks:
Какво значи "проблеми в секса"? Докато езика ми е влажен, а ръцете - здрави, проблеми в секса не мога да имам. :-memnon
В днешно време има толкова много enhanced-устройства за задоволяване на първичните страсти, че пустият му ритуал по "вкарването и изкарването" е притъпен до безумно скучновато действие, имащо за основна цел да покаже на комшиите колко ни е стар матрака.
P.S. Фанта, ш'ти изкъртя кофата аз на тебе... :-memnon
Aбе вижте какво, няма мъж дето не може да го вдигне, има жени които не могат да накарат мъжа това да стане.
Или с други думи казано, всичко е в ръцете на жените. Или не точно в ръцете. Ама както и да е, да не ставаме дребнави. :)
Цитат:
Първоначално публикувано от ru-boy
...Или с други думи казано, всичко е в ръцете на жените.
...абе и в устите, отвреме-навреме... :-memnon
Цитат:
Първоначално публикувано от DoRa
Всеки пети българин между 40 и 60 г. има проблеми със сексуалната функция и активност. Това съобщи председателят на учредената този месец Българска асоциация по сексуална медицина (БАСМ) д-р Здравко Каменов...
...По света 152 млн. мъже страдат от еректилна дисфункция (проблеми с ерекцията). През 2025 г. техният брой ще се удвои до 322 млн. мъже...
Toва са вятър работи и бели кахъри . Вижте кво става в Китай .
Цитат:
As many as 50 per cent of Chinese men aged between 40 and 70 are suffering from erectile dysfunction...
източник
Както и да го смятам 50% от 600-800 милиона са 300-400 тъй че всички статистики го отнасят . А пък в България на 20% значи сме си екстра .
Пък и в къщи имаме трифазен ток и мисля да модифицирам един вибратор за спешни ситуации.
Не е много по темата, но един мой приятел обича да казва,че " Дете и борч най-лесно се прави", това в контекста на изказването за китайците (и циганите).
/off topic/
Eдна бабичка влиза в секс-шопа и вика тресейки се с вдигнати ръце " ... имате ли вибраториииии", продавача отговорил "да, имаме, защо ?!?!?", а бабичката казала "... как се спирааааат...????"
та, така. ;)
/off topic/
къде забравяте притеснителната еректилна дисфункция на всички мъже на възраст от 1 до 4 години? а тоталната липса на сексуално желание на дамите на тази възраст :))