Страница 1 от 3 123 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 37

Всеки пети българин с проблеми в секса

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Всеки пети българин с проблеми в секса

Над 80% от нашенците оценяват добрия секс като признак на качествен живот.

Всеки пети българин между 40 и 60 г. има проблеми със сексуалната функция и активност. Това съобщи председателят на учредената този месец Българска асоциация по сексуална медицина (БАСМ) д-р Здравко Каменов.

По света 152 млн. мъже страдат от еректилна дисфункция (проблеми с ерекцията). През 2025 г. техният брой ще се удвои до 322 млн. мъже.

43% от жените по света също страдат от понижена или липсваща сексуална активност.

Според проучване на агенция "Маркет Тест" от тази година над 80% от българите оценяват добрия секс като признак на качествен живот.

Проучването сочи още, че на половината българи им липсва сексът, който са имали в по-младите си години.

Според последните изследвания на специалистите органическите причини са водещи за настъпването на еректилната дисфункция. Сред тях са съдовите проблеми и диабета.

У нас едва 4% от мъжете се лекуват от този проблем, а в световен мащаб - 12%.

Най-популярните средства са "Виагра" и "Левитра". БАСМ ще се стреми да увеличава броя на двойките, които заедно се лекуват от проблеми със сексуалната активност, подчерта д-р Румен Бостанджиев, който е сред учредителите на асоциацията.

Той припомни, че у нас специалисти в различни области на медицината от десетилетия индивидуално работят по проблемите на еректилната дисфункция.

Затова една от задачите на БАСМ е да обедини техните усилия. Тя ще се съсредоточи върху обучение и образование на широки слоеве от обществото за съдържанието и значението на сексуалната медицина.

БАСМ става част от Международното дружество за сексуална медицина, което е създадено през 1982 г. и обединява медицински специалисти от над 60 държави от цял свят.

Източник: http://netinfo.bg

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Re: Всеки пети българин с проблеми в секса

И причината за това е :
    Бракът!

Имаше един филм "9 Ярда"
    където един зъболекар в развод тъкмо ще се "мята " с псевдо вдовица , и тя му казва
    -Не съм го правила от 5 г.
    при което зъболекаря я контрира .
    - И аз.
    и виждайки учудения и поглед отговаря
    -Нали съм Женен!!!

ПП
    И за да избегна екстремно скоростни контри, подобно на 8 бомби  които падат едновременно и няколкократно от ( @FearMe, @Ghost, @Black Ader, @IVO-tm, @DK  и много други видни дебнещи "хиени"), съм длъжен да напиша:
        Посочените по-горе факти , уточнения и заключения , не важат за автора на поста , както и за членовете на този форум !!!

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

На мен ми е интересно кой ще пусне петия пост по темата

5. Member
    Тук е от
    Nov 2005

Това за всеки пети не е вярно! По мои статистически данни всеки гледа да пре.е другия... И за цигари да отидеш в магазина- и там гледат да те прекарат!

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    И причината за това е :
    Бракът!
    Ми кой те кара да се жениш за китаеца, при толкова жени...

Opa.. аз съм петия

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Цитат Първоначално публикувано от fanta orange
    аз пък чакам да видя ivO tm какво ще каже по тоя въпрос
    Фанте, имаш една бира... ъъъъъъъ... една фанта от мене!

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от DeathKnight
    Opa.. аз съм петия
    Пети си и в моя списък от изброени Хиени !!!
    @BerkStock го пропуснах нарочнио , но и той се появи

10. Member
    Тук е от
    Sep 2003

.

11. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от skynet
    Тъпо звучи и от т.н. статистики, които нищо не говорят....всеки 5-ти българин...между 40 и 60 години....бас държа, че тези "всеки пети" влизат в подмножеството 55-60 години....подобна е логиката на това:

във възрастта от 40 до 100 години....99 на всеки 100 българи ще е мъртви...така че какво се притеснявате за секса?

12. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Какво значи "проблеми в секса"? Докато езика ми е влажен, а ръцете - здрави, проблеми в секса не мога да имам.
    В днешно време има толкова много enhanced-устройства за задоволяване на първичните страсти, че пустият му ритуал по "вкарването и изкарването" е притъпен до безумно скучновато действие, имащо за основна цел да покаже на комшиите колко ни е стар матрака.

P.S. Фанта, ш'ти изкъртя кофата аз на тебе...

13. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Aбе вижте какво, няма мъж дето не може да го вдигне, има жени които не могат да накарат мъжа това да стане.
    Или с други думи казано, всичко е в ръцете на жените. Или не точно в ръцете. Ама както и да е, да не ставаме дребнави.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Цитат Първоначално публикувано от ru-boy
    ...Или с други думи казано, всичко е в ръцете на жените.
    ...абе и в устите, отвреме-навреме...

16. Member
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от DoRa
    Всеки пети българин между 40 и 60 г. има проблеми със сексуалната функция и активност. Това съобщи председателят на учредената този месец Българска асоциация по сексуална медицина (БАСМ) д-р Здравко Каменов...
    ...По света 152 млн. мъже страдат от еректилна дисфункция (проблеми с ерекцията). През 2025 г. техният брой ще се удвои до 322 млн. мъже...
    Toва са вятър работи и бели кахъри . Вижте кво става в Китай .
    As many as 50 per cent of Chinese men aged between 40 and 70 are suffering from erectile dysfunction...

източник
    Както и да го смятам 50% от 600-800 милиона са 300-400 тъй че всички статистики го отнасят . А пък в България на 20% значи сме си екстра .
    Пък и в къщи имаме трифазен ток и мисля да модифицирам един вибратор за спешни ситуации.

17. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Не е много по темата, но един мой приятел обича да казва,че " Дете и борч най-лесно се прави", това в контекста на изказването за китайците (и циганите).

/off topic/

Eдна бабичка влиза в секс-шопа и вика тресейки се с вдигнати ръце " ... имате ли вибраториииии", продавача отговорил "да, имаме, защо ?!?!?", а бабичката казала "... как се спирааааат...????"
    та, така.

/off topic/

18. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

къде забравяте притеснителната еректилна дисфункция на всички мъже на възраст от 1 до 4 години? а тоталната липса на сексуално желание на дамите на тази възраст

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 3 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. За мъжете, жените и секса... ;)
    От FearMe във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 7
    Последно: 23-05-18, 20:01
  2. горд съм че съм българин
    От boma във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 1
    Последно: 25-02-06, 17:57
  3. (Не)научно проучване за секса в колежите
    От BerkStock във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 2
    Последно: 18-10-05, 23:27
  4. Всеки българин трябва да знае това!!!
    От Cko във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 13
    Последно: 11-10-02, 22:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе