Първоначално публикувано от FearMe
Абе, искайте, искайте... лошо няма - всеки може да си иска каквото си поиска... ама накрая (принципно) само с искането си остава...
FearMe, ръцете ти ли са дълги... сомалийка ли си търсиш... уточни.![]()
Първоначално публикувано от FearMe
Абе, искайте, искайте... лошо няма - всеки може да си иска каквото си поиска... ама накрая (принципно) само с искането си остава...
FearMe, ръцете ти ли са дълги... сомалийка ли си търсиш... уточни.![]()
Аз лично не виждам какво толко ги плюете тия тризначки...
Че не са красавици - не са. Че не са нехубави (нали грозни жени нямало) - не са! (Тука въобще не ми спорете! Според мен неприязънта към тях е по-скоро резултат от предубедеността в следствие гледането на ББ-3! Плюс това, не са ли редакторите на "Плейбой" малко или много някакви разбирачи все пак...) Че са тъпи и прости - може и така да е, ама какво от това? Опитът е доказал, че с по-тъпа и проста жена по-лесно и по-добре се живее.
Както и да е - това, което исках да кажа, е че лично аз съм виждал доста по-тъпи, по-прости, че и отгоре на всичкото по-нехубави от тези трите.
В крайна сметка, всичко е относително.![]()
Ами приказката гласи:
Няма грозна жена - има малко алкохол!![]()
Не са за плейбой тия трите. Точно защото са "нехубави", колкото и да се е постарали гримьора и фотографа. Пооправили са ги малко, но - недостатъчно.Първоначално публикувано от BerkStock
Виж мацката от предния плейбой - Еделвайс ... бива![]()
Айде... на който му се гледат "тризначки", да гледа...![]()
http://www.sa3ana3a.com/images/playboy.html
DoRa за тия няма толкова алкохол![]()
Перко, ти остави това, че няма толкова алкохол, ами и оная ми работа хукна нанякъде с ръце на очите...![]()
Хахаха , викаш не си си го намерил на улицата![]()
До тук вярно-ама като са толкова тъпи,грозни и не знам какво още,как така спечелиха
Еми спечелиха , защото не само те са тъпи![]()
ми ъъъъ,ти го каза,аз само попитах![]()
Аз лично не мога да си представа някои да гласува за тях , както немога изобщо да си представа някои да се занимава с ББ ама..![]()
Ами ти не можеш,ама кой там беше казал: дай на народа хляб,пари и зрелища
без пари де
Днеска Playboy, утре Spice Platinum![]()
И накрая при слави за по пълно щастие