Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 30 от общо 30

Общински координатор на “Атака” е ухапал служител ....

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София
    Мнения
    9,248
    #16

    Re: Общински координатор на “Атака” е ухапал служител ....

    Вчера ми пратиха същата новина от друг информационен сайт, където имаше и две снимки от инцидента.
    Там беше по-подбробно написано. Тази госпожа мъкнеше със себе си 3 или 4 огромни кучета. На снимката мисля, че 3 се виждаха. Едното твърдят, че даже не е било вързано. Това не се виждаше на снимката. Кучетата са били без надморници - това се виждаше на снимката. Кучетата са подплашили детето на някакъв човек. Човекът е отишъл да се разправя с лелката съвсем резонно според мен и са се сбили, тоест понабил я е. Дошъл е охранител, който е преценил, че лелката е нарушителя, пуснал е човека и се е опитал да й сложи белезници - както всеки новоизлюпен политически лидер лелката е съскала много явно. Докато се е опитвал да й ги сложи лелката го е ухапала...
    На двете смнимки се виждаше как госпожа Цвета е зверски нервна и кълне около себе си, предполагам заплашва всеки в радиус 10м от нея до 3-то коляно.
    Миналата година на къмпинг Градина една лелка си беше пуснала помияра по плажа, който реши да изръмжи на детето и то замалко не се насра от страх. Та реаклцията ми беше грандиозен скандал - кучето за гушата във водата, почти го удавих, а като дотърча запенявената лелка и нея дълго си мислех дали да не я удавя.
    Мразя нагли собственици на кучета, които смятат, че градинките и плажовете са направени за разходка на тенхите помияри, а не за децата. Който има кучета да си ги извежда на каишка и с надморник.
    На снимките ясно се виждаше как тези добичета бяха без надморник и напълно приемам, че някое дете е изпаднало в шок заради тях.

    ПС - Ето и версията на Монитор и Dnes.bg, малко по-различна, но в никакъв случай не в полза на лелката от Атака:
    Лидерката на „Атака" във Варна Цвета Георгиева бе арестувана след като ухапа охранител от "Дага полис". Слрещу нея е повдигнато обвинение за хулиганство.
    Инцидентът стана вчера следобед, около 16,00 часа. По това време Цвета Георгиева, заедно със свой приятел, съдържател на заведение, в което се събират членовете и симпатизантите на „Атака", се разхождали в Морската градина с четири кучета.
    Животните били пуснати да се бягат свободно по алеята. Майка, която се уплашила че малкото и дете ще бъде ще бъде ухапано от кучетата, които се доближили до него се развикала. Избухнал скандал между нея и лидерката на "Атака" в морската столица..
    По това време покрай спорещите минали охранители от фирма "Дага полис", които имат договор с общината за охрана на Морската градина.
    Те се опитали да предотвратят по-тежък развой на спора, а Цвета Георгиева поискала от тях да се легитимират.
    След като видяла, че един от охранителите има турско име, тя скочила и го ухапала по врата.
    По същото време наблизо имало и полицаи от Второ РПУ, които се намесили и задържали лидерката на „Атака".
    Установено е, че Цвета Георгиева няма документи за самоличност. Тя е задържана за 24 часа за снемане на обяснения. Съставен й е акт за липса на документи.
    Приятелят й също е задържан за нарушаване на обществения ред и също му е съставен акт.
    Ухапаният от лидерката на "Атака" Цвета Георгиева охранител отишъл в болница, за да си извади медицинско свидетелство.
    Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.


    Ето и най-пълна версия с интервю със самата Цвета: http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1001216
    Явно на лелката не може да й мине през ум как едно дете се побърква от страх само при вида на тичащ към него отвързан помияр. Надявам се да й заковат една сериозна глоба, току виж й минало през ум да се замисли къде е удачно да се разхождат кучета и къде не.

  2.  
     
  3. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна
    Мнения
    5,261
    #17

    Re: Общински координатор на “Атака” е ухапал служител ....

    Точно по такъв повод се възмущавам тези дни. Във Варна пред читалище Маяковски има градинка, която се беше превърнала в клуб на притежателите на кучета, където вечер си изкарваха питомците да се изсерат(няма да цензурирам) докато те хортуват помежду си. Беше пълно с кучешки изпражнения и там деца не можеха да припарят. Преди няколко месеца се хвърлиха доста пари - направи се детска площадка, плочки , пейки, райграс, цветя и децата се върнаха, дори им е любимо място. Но, като видях наскоро един господин с два песа - направо ми призля! Дойде ми да го хвана за гушата! При толкова големи междублокови пространства - иди и ги натикай да си облекчават нуждите между децата на чистото! А пък за намордниците - да трябва да имат, но те са за успокоение на възрастните, а децата не могат да преценят, че така е безопасно и пак се стряскат. Просто не трябва да се събират на едно място деца и кучета! Не знам защо не се обръща внимание на този факт!

  4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006
    Мнения
    2,058
    #18

    Re: Общински координатор на “Атака” е ухапал служител ....

    Не е ли странно в градски условия да се отглеждат питбули, овчарки, санбернари и други подобни добитъци с тегло 50-80 кг. Трябва да се забрани със закон. Например в град - еди какви си породи и тегло до хх кг. Останалите - по вили, на село.

    А като чета за поведението на г-жа Цвета - си мисля, че не е лошо пострадалият охранител да си направи и инжекция против бяс.

  5. Member
    Тук е от
    Oct 2006
    Мнения
    330
    #19

    Re: Общински координатор на “Атака” е ухапал служител ....

    Цитат Първоначално публикувано от КрИс
    На двете смнимки се виждаше как госпожа Цвета е зверски нервна и кълне около себе си, предполагам заплашва всеки в радиус 10м от нея до 3-то коляно.На снимките ясно се виждаше как тези добичета бяха без надморник и напълно приемам, че някое дете е изпаднало в шок заради тях.
    Бъдещето на психологията е във фотографията.
    Моля, не ме снимайте докато говоря.

    Цитат Първоначално публикувано от КрИс
    След като видяла, че един от охранителите има турско име, тя скочила и го ухапала по врата.
    Бухаха
    Такава аз ще си я взема за куче, да ме пази от ..... турците?

  6. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001
    Мнения
    17,616
    #20

    Re: Общински координатор на “Атака” е ухапал служител ....

    Black Adder. нямам навика да повтарям, ама за писатели като теб, дето пишат, а не мислят, специално ще подчертая един абзац от моя постигн, ПРОЧЕТИ ГО, ако не си забравил как се ЧЕТЕ.

    "...далеч по-лесно е за човек да оскубе, одере, удари, ощипе, ритне или спъне някой друг, отколкото да го ухапе. челюстите на човек не са издадени напред, нито еволюционно са средство за защита/атака, че да е несъзнателно, първосигнално действие, задействано от инстинкта за самосъхранение. хората се пазят с ръце, независимо дали ги замерваш с камък или ги удряш с юмрук..."

    не, не ми изнася да е от атака, нито да е от вмро, нито от съюза на пенсионерите-ипохондрици!
    не ми изнася, че дебили са политици, които биват избирани от част от народа на България. не ми изнася да настъпя кучешко лайно докато се разхождам. не ми изнася тъпи крави да ми се изживяват като богоизбрани. не ми изнася да карам баба ми да я ваксинират (както се случи преди няколко години), след като е била ухапана слизайки от автобуса (да не кажеш, че е провокирала кучето отвътре)

    а ако още не ти е светнало защо новината започва с "дъра-бъра.... координаторка от атака..."
    защото тя е ОБЩЕСТВЕНА ЛИЧНОСТ! защото е ВАЖНО да се знае кой те представлява (явно теб) в парламента, кой ти твори законите. аз предпочитам хора, които са ЕВОЛЮИРАЛИ над нивото да хапят (особено пък когато не са чисти като момина сълза), които са запознати със ЗАКОНИТЕ. има си законов ред, по който да се жалваш от лошо отношение към теб. аз не съм чувал недоволен от съставения му акт шофьор да е изразил несъгласието си с катаджията, като го е ухапал. или подсъдим да ухапе съдията, недоволен от произнесената присъда.

    ти чувал ли си?

  7. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София
    Мнения
    13,807
    #21

    Re: Общински координатор на “Атака” е ухапал служител ....

    А на мен цялата история започва да ми прилича на тази, кой кого бил на магистралата.... Не е важна истината, а пушилката...
    Спомнете си как завърши предишната - някой да беше осъден за хулиганство, за лъжесвидетелстване, за нанасяне на телесна повреда?
    Май не! Така че не се впрягайте толкова.

  8.  
     
  9. Member
    Тук е от
    Nov 2005
    Мнения
    657
    #22

    Re: Общински координатор на “Атака” е ухапал служител ....

    Мдаа-аа-а... Мисля, че Fearme е уцелил проблема право в окото. Лошото е, че има хора до толкова пристрастени към дадена политическа сила (в случая Атака), че са готови да изпляскат какви ли не...неадекватни разсъждения.
    Цитат Първоначално публикувано от Black Adder
    ....
    ----------
    И защо, драги ми FearMe новината трябва да започва с това че жената е била привърженик на АТАКА? Изнася ти, нали? Ето ги лумпените, ето какво правят.
    А какво правят любимите и КОМУНИСТИ и ТУРЦИ в съдружие? Посипват пътя ти с цветя и рози?

    .....
    Пак призовавам темата да бъде изтрита като провокативна и тенденциозна.
    Е- и това ако не е лумпенско изказване, здраве му кажи. Дайте, значи да хапем комунисти, СДС-ари или каквито и да са другомислещи, пък ако са мюсюлмани или евреи- още по- добре!

  10. ViK
    ViK е офлайн
    Member Аватара на ViK
    Тук е от
    Apr 2006
    Мнения
    222
    #23

    Re: Общински координатор на “Атака” е ухапал служител ....

    Голяма част от собствениците на кучета не обръщат внимание на факта, че повечето хора се стряскат когато към тях се насочи куче(това се отнася особенно за децата).
    През януари бях на ски с двете си деца. На пистата имаше пусната да тича свободно немска овчарка. Не знам можете ли да си представите, скиор новак който се спуска по пистата и овчарката която му лае на 30см от крака. Паднах много неприятно. Собственичката на кучето се сети да го прибере едва след като го подгоних с ската в рце(идеята ми беше да обърна вниманието на собственичката към проблема, а не да посягам на кучето).
    А по проблема с политиците, които се чувстват недосегаеми, няма значение от коя партия са и както беше споменато в горните постове това са обществени личности и не трябва да си позволяват подобно държане. Не мога да забравя случая в София, когато един политик и човек на културата, когото много уважавах до този момент удари полицай, защото го помолил да си премести колата паркирана на неподходящо място.
    Простата истина е, че тези хора се чувстват недосегаеми и над закона, и за съжаление в повечето случаи остават ненаказани.

  11. Member
    Тук е от
    Nov 2002
    Мнения
    495
    #24

    Re: Общински координатор на “Атака” е ухапал служител ....

    Ами какво да кажа, полицията в БГ няма никаква власт. Още малко ще им раздадат по едно колело и ще им вземат служебното оръжие и ще я карат само с палки.То и без това нямат право да стрелят по престъпник. На запад има респект от полицията и ако ще да си и папата като сгафиш, те закопчават пред всички и не им мига окото, а тук полицаите ги правят на маймуни и е абсолютно беззаконие!

    Единствено полицаите си го изкарват на обикновените люде, понеже само пред тази част на обществото се чувстват силни, пък и да си погалят стъпканото его.

    Навсякъде в страната на местата примерно, където е забранено паркирането има спрени коли, но се глобяват разбира се само собствениците на СОЦ возила и по очукани западни такива. БАтковците с лъскавите бубута никой ги не закача. ........................Докога питам аз? И както беше казал един...........И отговор не искам..........


  12. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003
    Мнения
    2,351
    #25

    Re: Общински координатор на “Атака” е ухапал служител ....

    Я си отворете зъркелите и прочетете пак новината, ЧАСТНАТА охранителна фирма има права да арестува точно толкова, колкото и всеки друг пазач на паркинг, т.е - НИКАКВИ
    Какви белезници ще слагат, какво задържане? Хеле па Варненска Мутренска Охранителна фирма? Не мина ли времето когато мутрите биеха хората за сплашване?
    И FearMe, би ли ми обяснил, по какъв начин
    защото е ВАЖНО да се знае кой те представлява (явно теб) в парламента,
    ме представлява Варненския КООРДИНАТОР на Атака и то в Парламента? май ги бъркаш нещо политическите работи

    И като мислещи хора ми кажете, когато някой от управляващите настъпи лайно, защо се споменава Името му, и между другото, със ситен шрифт че е от ДПС или БСП, а като някой от Атака, се започва "Симпатизант на АТАКА", Кординатор на Атака
    и ако му напишат името - пак добре.
    Че после му извадят и кирливите ризи до девето коляно, нищо че човека е носил само потници.

  13. Member
    Тук е от
    Nov 2003
    Мнения
    421
    #26

    Re: Общински координатор на “Атака” е ухапал служител ....

    Black Adder, по думите ти изглежда, че за тебе света се дели на две - симпатизанти на Атака (готини пичове) и всички останали (мършляци разни). На твое място бих преразгледал ценностната си система, ... за евентуални пропуски
    Приемай нещата по-спокойно, че така приличаш на циганите, дето като видят, че бият циганин тичат да му помагат без да се интересуват прав ли е или не.

  14.  
     
  15. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003
    Мнения
    3,892
    #27

    Re: Общински координатор на “Атака” е ухапал служител ....

    Момент само ...
    Аз не съм симпатизант на Атака, по точно на методите, които използва, както и на голяма част он членската и маса, но ми се струва, че има известно недоразумение.
    BlackAdder не коментира действията на въпросната госпожа, права или не, а начина представяне на новината.
    По този начин представена се акцентира, не върху това, което е извършила, а това че е от "Атака", което си е популизъм.
    Щях да дам примера с Вежди Рашидов, който някой спомена по-горе, не забравяйте и онзи "мачо" Камен Влахов [НДСВ], който щеше да бие за това, че му вдигнали неправилно паркираната кола ...

  16. ViK
    ViK е офлайн
    Member Аватара на ViK
    Тук е от
    Apr 2006
    Мнения
    222
    #28

    Re: Общински координатор на “Атака” е ухапал служител ....

    Точно това е начина на съобщаване на новината, защото като публична личност тя и съответната организация носят отговорност за действията и.

  17. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003
    Мнения
    3,892
    #29

    Re: Общински координатор на “Атака” е ухапал служител ....

    ОК, нямам нищо против, но нека аршина да е еднакъв за всички политически личности.

  18. ViK
    ViK е офлайн
    Member Аватара на ViK
    Тук е от
    Apr 2006
    Мнения
    222
    #30

    Re: Общински координатор на “Атака” е ухапал служител ....

    Това един от основните проблеми в България, за различни хора се прилагат различни "аршини".

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

  1. Общински съвет-Варна, Протокол 44 от заседание 02/08/2006 :
    От FearMe във форум Коментирай новина
    Отговори: 2
    Последно: 01-09-06, 13:49
  2. Сайтът на вестника на Атака хакнат
    От FearMe във форум Коментирай новина
    Отговори: 10
    Последно: 21-07-06, 20:14
  3. Атака на TCP/IP по мрежа!Помощ!
    От canibus_bg във форум Мрежи
    Отговори: 10
    Последно: 23-10-05, 14:24
  4. кючек Атака има ли
    От ru4kata във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 4
    Последно: 12-09-05, 20:41
  5. Оптероните в атака
    От DPetrov във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 2
    Последно: 16-08-03, 17:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе