@FearMe @Malone - познавайки реалността в която живеем напълно съм съгласен в вашето мнение и има ужасна голяма вероятност да е точно така. Обикновенно този който успее, трябва едва ли не да се чувства задължен за всички несгоди на близки и познати. Родителите са святи, но и много хора изказали се тук си нямат на идея какви родители има понякога, както и какви братя и сестри. Да ти е драго да се отречеш в държавен вестник от тях. Даже бих казал, че силите обикновенно действат двупосочно ( както е и във науката ) извесните хора са наблюдавани от ( медии, общество ) и освен действията и отношението на извесните към близките им, също така е от голямо значение и отношението и поведението на близките. Известността на този или онзи е и ангажимент на близките им, колкото и да не им се иска. Немислима е комбинация министър на правосъдието и син наркотрафикант. Благодаря съм от такива роднини, които са способни да изпляскат личните си отношения във най-четените вестници. Аз бих ги попитал какво смятат че постигнат. Вероятно още по-голяма неприязън и ако са сядали на софрата веднъж в годината, сега ще сядат веднъж на 10 или никога. Българина в своята си същност се слави със пословична сърдечност и това, че не би изоставил в нужда приятели и близки. Но и е много важно нуждаещите се да не взимат за мезе сърдечността. Каквото и да е, това е личен семеен проблем и смятам, че обсъждането му е проява на клюкарско-махленски манталитет. Още ми е рано да седна пред блока с бастун в ръка и да шушумигвам по адрес на всички около мен. Нали?