Именно, декларацията я попълва компютър (принтер) чрез направена за това програма, ти само се подписваш накрая.Първоначално публикувано от Ghost
Именно, декларацията я попълва компютър (принтер) чрез направена за това програма, ти само се подписваш накрая.Първоначално публикувано от Ghost
Който се е подписал си носи пълната отговорност...или греша?
ахамПървоначално публикувано от Ghost
аз по-скоро призовавам г-да депутатите да се върнат в 3-ти клас и да научат, че тия двете нули отзад и точката пред тях имат едно особено значение, а именно - стотната фракция на единицата, в случая националното ни левче
netinfo.bg
Мдаа, прав се оказах, ама не била виновна русата секретарка, ами СОФТУЕРА, дето не се сетил, че зам министъра помислил да си сложи запетайка, пък той софтуера не го разбрал. Аз като много прост (пише ми го под ника) си мисля, че запетайките са на клавиатурата, друг е въпроса, че като пиша програми гледам да възприемат и '.' и ',' като разделител за десетична точка, ама тук май FlexType е игралТехническа грешка изкара зам.-министър милионер
Заради неправилно поставена запетая доходите на Валентин Иванов се оказали над пет милиона лв. вместо 53 хил. лв.
04.07.2007
Ден след като в имотната декларация за 2006 г. на зам.-министъра на икономиката Валентин Иванов бяха посочени доходи от над 5 млн. лева, стана ясно, че е станала техническа грешка. Реалните доходи са около 53 хиляди лева, информира БГНЕС.
Оказа се, че Иванов е имал проблеми със софтуера и просто не е поставил запетая на нужното място.
Подобна е грешката е и с имотите на зам.-директора на националното следствие Свилен Турмаков, който според данните в декларацията си има 13 декара апартаменти. Всъщност той притежава жилище от 130 квадрата.
Май-май ще го пращаме пак в първи клас тоя софтуер. Ама пък от друга страна, нали милиони долари брои държавната администрация на чичко Били и подопечните му в БГ за софтуер, а той се оказал запетайкоядец. Тц,тц,тц.