Aхааааа, низнаете!
И зъ полицай ниставътйе....
Обаче с този скапан въпрос ми разбиха душевния мир (е колко часа е не мога да спя)... някой да намери отговорите
Aхааааа, низнаете!
И зъ полицай ниставътйе....
Обаче с този скапан въпрос ми разбиха душевния мир (е колко часа е не мога да спя)... някой да намери отговорите
За вас майтап , ама за мене е истина - тоя въпрос го помня от кандидат-студентските изпити за Симеоново през 1984 г. Тогава отговорих , доколкото си спомням че приликите са във формата на ушите , в заоблените форми , в това , че са живи организми и че не могат да хвърчат.
П.С. Други такива "уникални" въпроси от тестовете бяха например : 'Избройте 20 примера за употреба на тухла' - където един от отговорите ми беше -" да те цапнат по главата с нея"
Леллллееее, не очаквах този въпрос да е с такава богата история - толкова поколения кандидати за Симеоново да се потят над него!!!!Първоначално публикувано от catana
Е, ся вече ми светна - каквито въпросите - таквиз и полицаите в таз държава!
Зелен е само отгоре , отдолу е бял , но пък и от двете страни е дълъгПървоначално публикувано от Edin_Lud
Между "слон и теменужка" се пита. Приликата е н. Всички други букви са различни........
A бе за тогава (преди четвърт век) целият психотест си беше наистина голям кошмар. И времето за полагане беше адски малко.Първоначално публикувано от stekyman
Толкова ли няма някой психолог във форума (от онези дето ти показват разни размазани картинки и после те прибират в лудницата). Да каже каква се има в предвид с този въпрос.
E, то няма нужда да си психолог за да разбереш какво се цели с въпроса. - Да се провокира нестандартно мислене. А вече по начина и вида на отговора добрия психолог може да разбере повече за характера на човека.