Незнайно как в доста сайтове, когато се опитам да запазя някоя картинка ми я запзва като Untitled.bmp... егати дебилизма !?
Win Xp Pro, IE 6.0.2800 sp1
Незнайно как в доста сайтове, когато се опитам да запазя някоя картинка ми я запзва като Untitled.bmp... егати дебилизма !?
Win Xp Pro, IE 6.0.2800 sp1
Ааааа, и аз имах такъв проблем. Скапва се IE-то и трябва да си преинсталираш вин-а. Аз съм с 2000 и като стана така сложих IE6 но не се оправи. Чак като си преинсталирах вин-а се оправи(оставапе и да не се оправи). Друг е въпроса че не си заслужава да преинсталираш вин-а заради такава глупост. Сложи си и един Netscape и с него си записвай картинките.
Гледам из интернет хиляди страници, където се разисква подобен проблем. Ще се разтърся по-късно и ще кажа дали има успех.
От кеша на ИЕ е било, но странното е, че имаше само около 90МБ, а не както обикновено около 300 примерно...
Знаеш ли Aquadark, това ми се случва вече 3-4 пъти докато най-сетне открих каква е причината (поне при мен). Проблемът беше в ZoneAlarm и по точно в Privacy->AdBlocking. Там от Custom беше избрано Ads To Block -> Animations и се оказа че той май възприема гиф-овете и разни други картинки за потенциални анимации и ги променя на BMP - като изключих опцията и нещата се оправиха. Може би и при теб е нещо подобно, а?
Че аз никога не съм използвал zonealarm и пак имаше проблем. Не мисля че това е проблема.
И аз не използвам ниакъв Firewall или анти-вирус... да не съм тъп
Е па като сме почнали да се фукаме и аз не изпозвам антивирус или Firewall! вирус не съм хващал (само веднъж ама не си бях в БГ за 3 месеца и сестрами го беше усрала и заради това не се брои
И аз не съм - само разни троянци ама те не се броят ;-)))
разбира се че не се броят па това са си троянчета не ВИРУСИ )