moite favoritki biaha nomer 1 plevenchankata, prosto ne se seshtam da imashe slabo miasto:
i nomer 7,8 niakyde ot kazanlyk ili plovdiv (syshtata kato plevenchankata, no ne beshe rusa)
moite favoritki biaha nomer 1 plevenchankata, prosto ne se seshtam da imashe slabo miasto:
i nomer 7,8 niakyde ot kazanlyk ili plovdiv (syshtata kato plevenchankata, no ne beshe rusa)
Ave vuob6te ne e zle :-)Li4no na men dosta mi xaresa i tyrkinqta ot Bal4ik.
Taq Burgazlieva beshe hubava, samo che sys teq 169 cm ne moje da stane No.1
a, sq vidqh v 1 'Труд' che bashtata na Miss BG bil pandizchiq v USA, iznasilil Mormonska pastorka.
Е нали е уж несправедливо там..
Ха-ха...завиждате на варненката, а)
Като цяло не ми хареса!
Момичетата не бяха върха на сладоледа, виждал съм и по хубави.
Мамалев за пореден път доказа , че не става за конферансие (пфу, сложна дума) ,за шоумейкър!
Не бяха отработили излизанията и подреждането , все се бутаха!
И т.н.
ako govorim i za provejdaneto na konkursa, az po edno vreme se zapitah, abe kvo gledam , nali shteshe da ima miss bulgaria???
to ne biaha chudesii, viarno e che triabva vreme za da se preoblekat i da gi napudriat, ama vse pak az ostanah s vpechatlenieto che momicheta sa tam mejdu drugoto!!!
i ne mi stana mnogo iasno kak taka izvednyj otsiaha 'top 10', koito gi pitaha po edin vypros i vednaga razbraha shto za intelekt pritejavat, spored men tova si e napravo smehotvorna parodia