http://dnes.dir.bg/2007/11/07/news2307807.html...Иска се увеличение на депутатските заплати с 44%. Имало и намерение за поне 20 нови коли, съобщи bTV.
Коментар: браво
http://dnes.dir.bg/2007/11/07/news2307807.html...Иска се увеличение на депутатските заплати с 44%. Имало и намерение за поне 20 нови коли, съобщи bTV.
Коментар: браво
Горките,да ги ожалиш.Заплатите също трябвало да се актуализират - така било според европейските изисквания.
Според Атанас Мерджанов от БСП заплатите на българските депутати са най-ниски в целия ЕС.
Ако техните са ниски , то кво да кажем за нашите. Е , разбира се ,че техните ще се "синхронизират" с европейските , ще синхронизират цените , акцизите , данъците още и разни други такива неща дето бедните ги плащат като попове (напр. бензин 1.95 , нафта 2.09 - каде го има това).
Как мечтая да вляза в парламента с комплект "тояги" и да ги ... така лекичко
ояли се нагли търбуси!
на целия хал на държавицата ни...
Май е време да открием ловния сезон за депутати...
Той е открит отдавна , ма се крият много добре м.....та им.
Ей, това беше моя реплика!Първоначално публикувано от CodeWarrior
Моят коментар е - поне признаха, дори и неофициално 44-те процента инфлация.
Как ли постигнаха този успех без стачка?
наскоро пътувах с човек , който около два часа разправяше как щял да ги гърми със снайпер , или да ги причака да минат по моста и да го взриви , отровен газ , затрупване в пещера и още доста други ама неможах да ги запомня всичките
muncho , не давай идеи , че може да стане проблем , пред кой да си поставят исканията , пък то май над тях няма никой и току виж се обърнали към всеяишния.
Аз чак дотам не мога да ги уредя , но виж с Свети Петър има начин да ги запозная.
аз малко еретично да се включа...
кое според вас е с по-отрицателно въздействие върху страната:
- похарчването на 2 милиона за 20 нови коли?
- отдаването на концесия на магитрала, от която държавата губи 200 милиона?
нямам ама НИЩО напротив да взимат 10К заплата при средна за страната 500лв, обаче с действията си да ПОДОБРЯВАТ икономиката, стандарта на живот, социалните придобивки и т.н.
дай риба на гладния и ще го нахраниш за ден. научи го да лови и ще го нахраниш аз цял живот
перифразирано: нека се облагодетелстват сега, но да подкарат държавата в правилната посока
то това че няма да стане, няма, но поне ми се искаше да си помечтая
FearMe, въпросът е, че учителите като искат повишение, парите се търсят два месеца и се правят хиляда уговорки, но за депутатите има от днес за утре, което се казва безочие и наглост.
Докато премиерът Сергей Станишев се пазареше с учителите заплатите им да се вдигнат средно с 32 процента, се оказа, че в проектобюджета за 2008 г. той е записал ръст от 83% на парите за най-близките си подчинени - чиновниците от администрацията на правителството.
С това правителството чупи рекорда на депутатите, които си поискаха “скромните” 44% повече за заплати.
източник
Бързат,защото не се знае колко месеца ще се радват на новите заплати.
Уф! Не съм такъв човек, ама ще им пожелая с увеличението лекарства да си купуват! Не вярвах, че може да има такова безочие и наглост.