2 магазина "пикадили" взривени....
http://www.dnes.bg/article.php?id=55353
2 магазина "пикадили" взривени....
http://www.dnes.bg/article.php?id=55353
:D някой не си е платииил
Винаги съм си мислил че са на тимаджийте . Човек да го е страх да излезе в днешно време. Добре че пазарувам в Бурлекс.
Някой чул ли е нещо ? Аз си спя като пън де... сега прочетох че има такова нещо
Слава богу че няма жертви.
Те и Бурлекс ги продадоха наскоро, така че не се знае...Първоначално публикувано от ajt
Чак пък взривени..... Прилича ми на "дружеска" забележка към сърбите....Първоначално публикувано от FearMe
Само дето не мога да схвана в какъв смисъл ще е забележката.....те цените в тая верига и без това са най-високите във Варна, а качеството си е като навсякъде другаде.... Не ми се вярва някоя конкурентна фирма да иска да си свалят цените.Първоначално публикувано от Lupus
Пустите му пенсионери - гле'й как решили да действат срещу постоянно покачващите се цени
Че аз почти всеки месец като ходя във Варна, гледам, нов мол построили, пикадилитата и те много. Може пък да се опитват да ги събарят вече, да разчистват терен, за да сеят нещо,че няма зеленина. Нали и хотелите така уж ги бутали, щото все фалирали, за да построят нови, дето няма да фалират...
Може би не са си платили правото на пребиваване там и правото на търговска дейност. Варна поне си знае сайбията!Първоначално публикувано от Pat
Тъй де. Цял " Мерцедес" се измести на ново място , чед някакви си Пикадилита дето не им е мястото там.Първоначално публикувано от Lupus
Коментарите към статията къртят и особено ме радва обръщението "гадни шопи" Имайки предвид че хората дето сме родени в София сме под 30% от населението, а пък да не говорим за кореняци (за такива евентуалноо ще се смятат внуците ми)
Един типичен пример как винаги проблемите си ги търсим извън нас - на софианци са ни виновни селяните, на варненци - шопите, а на целокупният български народ - руснаците и американците.
Не точно гадни..., но разни люде споменават думи от сорта наПървоначално публикувано от FearMeиcqla varna e palna sas shopi lqtotoАбе под самата статия тече една безмислена и доста тъпа престрелка Варна-София-Варнаtiq selski sofiiski bekove
в дир-а най-готин бе коментара :
mario (07.08.2008 г. | 19:19ч.)
Баба взриви верига от магазини във Варна Според източници от МВР, главния организатор на взривовете пред магазините от веригата Пикадили е баба Пена от 112 блок - притежателка на малко магазинче във входа. Експертите от полицията твърдят, че 83 годишната жена е искала да се справи с конкуренцията. Бабата взривила магазините, докато правела сутрешния си крос. Жената пробягала разстоянието между двете пикадилита за 8 минути. Екип от 5 професори от БАН изчисли, че средната скорост с която е тичала бабата е 59,83 километра в час, което е с няколко стотни по-добро постижение от световния рекорд в тази възрастова група. Помолена за коментар, жената отрече да е хвърляла каквито и да е самоделни устройста. За последно си била правила компоти, но те били складирани в мазето. 2 буркана наистина гръмнали, ама то било от капачките... Относно взривовете бабата твърди, че вечерта яла боб и се получил инцидент, докато тичала... Опасната терористка се е предала сама на полицията. Очаквайт повече информация по случая
уффф.. колкото и да не ми се иска, ще налея малко масло в огъня
точно преди 15 минути джип с регистрация СА 7181 СА мина с 80-90 км/час на абсолютно червен светофар на оживена улица във варна, последван от другарчето му, на което не можах да видя номера... излишно е да споменавам, че малко след това се престрои в лява лента, вклинявайки се после в средната, за да избегне колона от 6 коли...
fori, колкото и да не мисля, че всички адвокати са подлеци, не мога да не започна да подозирам, че явно извън софия пътуват само най-отявлените тиквеници, а при вас шофират само инструктори и вежливи берлинчани. разграничаването "софия е светът, останалото е селска провинция" не съм го възпитал аз оттук на 450 км разстояние. това внимателно се е култивирало някъде между 3-те мозъчни гънки на "софиянеца от ямбол". закупуването на джип не прави човека по-безсмъртен - прави животът на хората около него по-опасен, за което въпросните хора нямат грам вина, а са длъжни да се пазят И от гореописаните дръвници. а възмущението мисля, че е напълно оправдано, когато е оправдано
@FearMe не е задължително да е Софиянец
Сам много добре знаеш че ако е лизингова колата пак ще е с "C" независимо от къде е човека.
За този аз предполагам че или от Силистра ( да ме прощават хората от този град , но там е рая на мутрите ! ) или сдухано Добришко , Разградско или Шуменско мутрагенско чедо . А нищо чудно да е нахакано Варненско леке което кара кола която "Тато" не му е изплатил още.