В щатско си избраха негър упс афроамериканец за президент. Все повече почвам да си мисля че в това чудесно художествено произведение на Виктор Пелевин има много повече истина от колкото изглежда на пръв поглед...
В щатско си избраха негър упс афроамериканец за президент. Все повече почвам да си мисля че в това чудесно художествено произведение на Виктор Пелевин има много повече истина от колкото изглежда на пръв поглед...
Хората поне търсят промяна, докато нас още десетилетия поне ще ни клати "тройната коалиционна задна прашка"
промяна може би ще има, ако светкавица не удари самолета на обама във въздуха.... или не го заколи ку-клус-кланец...
хора, човек ще каже, че с появата на един метис светът се е преобърнал. избран е не защото повече хора са го харесали, а защото на корпоративна америка е по-изгодно консуматорите да вярват, че промяна ще има. все пак не забравяйте, че оптимистът е по-склонен да харчи, инвестира и потребявапесимистът къта за черни дни, не взима къщи на ипотека, не е склонен да оправдае втори 700-милиарден "лечебен" план и т.н.....
И на мен ми се струва , че голяма промяна надали ще има. Мисля си , че отдавна инересите "клатят феса" , а интересите си защитават определено хора с пари и то много пари.
Всяка крачка в страни на новия президент (иначе казано да прави нещо "глобално" на собствена глава) , може да доведе до запоснанство с покойния вече Кенеди.
Той лично нищо не може да тръгне да прави. Всички решения се взимат от конгреса, човекът е само лицето на управлението.
за тези, които вярват в промяната
[img width=721 height=600]http://fearme.hit.bg/pix/Sponsori.jpg[/img]
в превод - "Главни спонсори"