Резултати от 1 до 3 от общо 3

Toplomeri ot4itat pri sprjano parno

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2002

Zdravejte !

Novinata kojto imam e neobhodimo da se znae ot vseki grajdanin na nashata durjava !

Nie sme abonati na f. Brunata!

Sled postavjane na toplomerite poradi red pri4ini ne ni e pusnato parnoto v celia blok!

Suvsem slu4ajno ustanovihme 4e 50%- 12 apartamenta ot abonatite imat ot4itane pri ledeni radiatori - njakoi ot tiah sa s ot4itane priblizitelno za edin mesec parno!

Napraven e reportaj ot BTV s u4astieto na predstaviteli na Brunata(povredata e vuv vashia televizor kazvat te), kojto she bude izlu4en v subota po novinite !

Mislite li 4e vashite toplomeri ot4itat realno potrebenata energia ?

I zashto toplomerite se postaviha v poslednia moment ?

Gledajte reportaja - mislja 4e sumneniata vi po otnoshenie na toplomerite she se zatvurdjat!

2.  

3. Тук е от
    Dec 2000

И аз съм абонат на Бруната от този отоплителен сезон. Топломерите са монтирани още лятото от техниците на бруната. До момента почти всекидневно си записвам показанията на всеки уред и не съм открил грешка в отчитането. Два от радиаторите ми са предимно спряни само веднаж на няколко седмици съм ги пускал. По записките ми само когато съм ги пускал има отчетени единици иначе стойностите стоят непроменени.

Друг е въпроса че не съм си монтирал термовентили а си карам с класическите и доказано надеждни кранчета които ръчно пускам и спирам. Имам си моя теория за тези термостати и резултата ще ви го кажа в края на отоплителния сезон или след като мине (ако има) междинно отчитане на данните. Дори съм се хванал на бас със един от съседите ми че ще плата по-малко енергия от него. Всичко ни е еднакво: радиатори, топломери... Той е само 2 етажа над мен.

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Защо не споделиш тази теория сега?

На който не му харесва или ти няма доверие, да не я полва!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Toplomeri SIEMENS
    От petkov във форум Общ - хардуер
    Отговори: 7
    Последно: 18-11-02, 22:42
  2. toplomeri ot4itat pri sprjalo parno
    От monyslony във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 4
    Последно: 10-11-02, 02:57

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе