Резултати от 1 до 5 от общо 5

toplomeri ot4itat pri sprjalo parno

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2002

Zdravejte !

Novinata kojto imam e neobhodimo da se znae ot vseki grajdanin na nashata durjava !

Nie sme abonati na f. Brunata!

Sled postavjane na toplomerite poradi red pri4ini ne ni e pusnato parnoto v celia blok!

Suvsem slu4ajno ustanovihme 4e 50%- 12 apartamenta ot abonatite imat ot4itane pri ledeni radiatori - njakoi ot tiah sa s ot4itane priblizitelno za edin mesec parno!

Napraven e reportaj ot BTV s u4astieto na predstaviteli na Brunata(povredata e vuv vashia televizor kazvat te), kojto she bude izlu4en v subota po novinite !

Mislite li 4e vashite toplomeri ot4itat realno potrebenata energia ?

I zashto toplomerite se postaviha v poslednia moment ?

Gledajte reportaja - mislja 4e sumneniata vi po otnoshenie na toplomerite she se zatvurdjat!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2000

нашата мисля че беше Термокомплект - доста добре си отчитат - като нямаме парно - не отчитат, като имаме, но сме изключили радиаторите пак не отчитат изобщо доста са акуратни - през лятото не са мръднали... може би е кофти партидата или пък фирмата доставчик

4. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Топломерите не са поставени в последния момент - моите са поставени преди 2 години...

Истината е, че 80% от населението изчака последния момент за да си ги постави, така че по този въпрос - всеки сам си е виновен.

По повод отчитането - какви са ви топломерите - електронни или изпарителни? Досега не съм чувал електронен топломер да отчита невярно, аз също съм с такива и отчитат коректно. За изпарителни съм чувал, че може да има проблем.

5. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Ще гледаме, пък осле ще му мислим. Между другото топломера запо4ваше да отчита при някаква определена температура (примерно над 35 градуса) и да речем ако е нещо кофти настроен сигурно би могъл да цъка и на по-студено...кой знае

6. Тук е от
    Dec 2001

Problema moje da e v slednoto... Dokolkoto sum zapoznat vseki toplomer otchita na bazata na temperaturna razlika mejdu radiatora i vuzduha v staiata. Posle tazi stojnost uchastva v niakakva si formula po koiato v kraina smetka se izchisliava izrazhodvanata promenliva. S drugi dumi ako t na vuzduha i t na radiatora sa ravni ne bi sledvalo da otchita. Eto zasto niakoi spestiavat pari kato slagat ventilator da duha srestu toplomera. Zastoto miastoto pokrai toplomera izstiva i temperaturnata razlika namaliava.

Taka de na vuprosa... Ami pomisli ako v staiata e primerno 25 gradusa (stoto si pusnal pechka primerno) a radiatora e 20 gradusa... imash temperaturna razlika 5 gradusa... Ako vsichko e kakto triabva ne bi triabvalo da otchita ili moje bi tezi 5 gradusa ste sa s znak minus hih... i teca sigurno ste triabva da ti plasta che toplish radiatorite (tova v kruga na shegata de) Ta za tazi temperaturna razlika... moje bi tupia toplomer otchita prosto razlika... stoto v durjavata kudeto sa proizvedeni edva li sa mislili za situacia che imash parno a se otopliavash s pechka... mnoo tupo nali....

Ehh... dobre mi beshe v chujbina.. ama i tuk mi e goteno.. kvo ti puka.. taia vecher edno tupo chenge na nai-pravia put na vhoda na Ruse mi napisa fish... stoto sum karal sus 74km.. a v grada svetofarite nerabotiat.. vsichko tuk e absurdno... ama vse pak si e nashe

Ei.. az mai malko se otplesnah.. are chao

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Toplomeri ot4itat pri sprjano parno
    От monyslony във форум Коментирай новина
    Отговори: 2
    Последно: 04-12-02, 01:01
  2. Toplomeri SIEMENS
    От petkov във форум Общ - хардуер
    Отговори: 7
    Последно: 18-11-02, 22:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе