Резултати от 1 до 3 от общо 3

Съвместни услуги между Мегалан Нетуърк и

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2001
    Мнения
    553
    #1

    Съвместни услуги между Мегалан Нетуърк и

    Светкавичен интернет за дома от М-Тел

    С нова пакетна услуга клиентите на М-Тел получават надежден, неограничен достъп до интернет със скорост до 100 мегабита в секунда и до 25% отстъпка от месечната такса на останалите услуги в индивидуалния им пакет

    От утре, 18 октомври, М-Тел предлага на своите клиенти неограничен високоскоростен достъп до интернет през фиксирана мрежа, както и възможност клиентът да получи отстъпка до 25% от месечните такси, като избере в своя индивидуален пакет допълнителни услуги според своите предпочитания.
    От интернет достъп със скорост до 100 мегабита в секунда ще могат да се възползват не само частните, но и бизнес клиенти на телекома. Новите пакетни предложения разработени от М-Тел в партньорство със Спектър Нет и Мегалан и ще бъдат предложени засега в София, Варна и Бургас.

    Индивидуалните клиенти могат да избират между четири пакета със скорости до 30, 40, 50 и 100 мегабита в секунда.
    Месечният абонамент за интернет със скорост до 30 мегабита в секунда, мобилен и домашен телефон ще бъде само 24,60 лева. Kлиентите, които изберат това предложение получават и нов стационарен и мобилен телефонен апарат, включени в пакета. Бонус към пакета са и 100 безплатни минути към международни мрежи, 50 безплатни минути към всички фиксирани мрежи в страната, 2000 безплатни минути към номерата от групата „Семейство и приятели” и 60 безплатни минути към всички мрежи в страната. Към този пакет клиентите могат да добавят и цифрова телевизия с над 100 канала с допълнителна 25% отстъпка от месечната такса, или само за 17,25 на месец.

    М-Тел предлага на клиентите си и възможността да формират свой индивидуален пакет от услуги според личните си предпочитания и нужди. Към базовата интернет услуга могат да бъдат добавени различни предложения от продуктовото портфолио на М-Тел, от следните групи:

    * мобилна гласова услуга;
    * домашен телефон;
    * мобилен интернет;
    * BlackBerry;
    * цифрова телевизия.

    Клиентът има възможност да избере най-изгодния тарифен план за него и в зависимост от броя на различните услуги да получи до 25% отстъпка от месечните им такси.
    Пакетните отстъпки позволяват на домакинството само да избере най-подходящото предложение според нуждите си и да оптимизира семейния си бюджет с по-ниските месечни такси. Клиентите ще получават обща фактура за всички ползвани телекомуникационни услуги и една контактна точка за отлично денонощно обслужване и поддръжка за всички тях.

    Специални пакетни предложения за неограничен интернет и допълнителни услуги ще бъдат предложени и за бизнес клиентите, които могат се възползват от преференциални условия, разработени специално според нуждите им.

    За допълнителна информация относно интернет услугите и пакетните предложения М-Тел открива специален безплатен телефон 080020011, достъпен от всички мобилни и фиксирани мрежи в страната. Информацияте е достъпна и на www.mtel.bg.
    ДА видим какво покритие ще имат...

  2.  
     
  3. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia
    Мнения
    6,621
    #2

    Re:Съвместни услуги между Мегалан Нетуърк и

    Ми кво покритие да имат , каквото имат Мегалан и Спектърнет.

  4. Member
    Тук е от
    May 2001
    Мнения
    553
    #3

    Re:Съвместни услуги между Мегалан Нетуърк и

    Е то си е така, но уж мтел ще наливат пари в двете фирми и може малкооо да се разрастен покритието.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Каква е ролята на мултимедийните плейъри
    От taboo във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 2
    Последно: 22-08-11, 19:23
  2. Отговори: 0
    Последно: 17-10-10, 23:02
  3. Отговори: 9
    Последно: 28-04-10, 07:28
  4. проблем със смесител за кухненска мивка!
    От qfata във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 2
    Последно: 28-11-08, 21:07
  5. Разминават ми се субтитрите. С какво да ги 
    От Muko във форум Общ - софтуер
    Отговори: 3
    Последно: 06-03-07, 18:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе