Мамицата им мнръсна осъдили са нашите хора в Либия на смърт чрез разстрел !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Хора призовавам който както може да протестира с всички сили да се спре това безумие !!!!!!!!!!
Нашите изгниха по затворите там за да им дадат разстрел като мръсни кучета !!!!!!
Това е просто върха на простотията на нашите "политици" - лапачи.
Който по какъвто начин може да протестира и да реве с пълно гърло защото хората си отиват!
<font color="red">Не прекалявай с глупостите...
КрИс</font id="red">

)]
!] Абсурдно е да са заразени умишлено и ако е така трябва да се съдят в Хага за геноцит, тези които са го направили. Разбира се че смъртната присъда е абсурдна, но помислете над това : 10 лекари (от различен етнос и религия) работят в българска болница където се заразяват 400 хора с Хепатит С (хора не деца, хепатит не СПИН, резултата е същият). Дали пък няма да обвиним лекарите и да ги линчуваме преди всякакъв процес и доказателства за участието им в заразяването [?] Това са българи нали (не деца, опазил ни Господ)? Тогава ще има пост "Чужденците лекари на р......." и ще почне да се плюе по тях. Не ме разбирайте погрешно и аз съм за принципа "невинен до доказване на противното".