Резултати от 1 до 2 от общо 2

Поднасянето на новините на този сайт

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    63
    #1

    Поднасянето на новините на този сайт

    Здравейте,

    Наред със всичките хубави неща които предлага този сайт има няколко в поднасянето на новините които определено ме дразнат:

    От гледна точка на дефиницията IT новинарски сайт не мога да разбера защо се промъкват и новини които нямат нищо общо от гледна точка на IT технологии.

    Пресните примери от днес(14.12.2002):



    * Съни Компютри с нова WEB страница...

    Пресна новина! Сън не ме хвана докато не посетих страницата. В първия момент се зачудих защо се е появила такава новина, но после като поразгледах целия сайт и видях банера разбрах: Това минава като спонсорирана реклама. Е така може, стига да не е прекалено често, примерно всяка седмица новина: "Съни Компютри с нова ценова листа!"



    * Mомичета на Playboy...

    Ако предната новина ме подразни, помислете си за тази какво ми стана? IT отвсякъде! То верно жените са hot и pluggable но мисля че новината не е за този сайт!

    Забележка 1: На мен ми звучи като лична реклама на автора "Вижте ме какво съм събрал/намерил и сложил накуп на моето пространство на фрее.дата.бг!"

    Известно ли Ви е че фрее.дата.бг не се вижда извън българия докато Сетком.бг се вижда и за всички които го четат извън България това си е чисто "размахване на салам пред вързано куче" т.е. "вижте какво имам но сте резнати и не можете да го видите".

    Забележка 2: АКО ще продължавате в този дух искам да няма преференции за определен тип новини и да постнете новина за конкурса Мис Свят и подобните. Такава новина би минала поне като актуална. И го обявете с големи букви а аз междувременно ще се поинтересувам как да се отпиша от майллистата на която получавам новините!



    Като съм почнал със забележките ето и една по-конкретна/конструктивна:

    Когато поствате линкове към файлове на БГ мирори нека имената на файловете да са същите като на официалния сайт!



    Това е от мен,

    Поздрави

    Zappo


  2.  
     
  3. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София
    Мнения
    9,247
    #2

    Поднасянето на новините на този сайт

    Ами... време е да промениш в представите си дефиницията на SetCom.bG от IT новинарски сайт на IT новинарски сайт +.

    Както съм споменал в коментарите - не е възможно, а не е и нужно всички новини да се харесват на всички. Ще съм доволен ако от 5 новини всеки може да подбере една, която го интересува. А останалите да игнорира вместо да дава излишни съвети, водещи до извода, че след като на него не му допадат няма смисъл да ги има.

    Новината за новата страница на Съни Компютри няма нищо общо с факта, че фирмата има банер на страницата - ако и друга компютърна фирма сглоби нов сайт с удобна ценова листа ще го отразя.

    За мен, както и за част от посетителите това е новина и то ценна, за теб явно не е, но това не я омаловажава.

    Естествено, че ще продължа в същия дух - винаги съм го правил. НО, аз ще преценявам каквви новини да има, а ти ще прецениш дали да ни посещаваш за 20%-те процента от новините, които те интересуват или не.

    За отписването от майллиста - не е необходимо да се поинтересуваш, а да четеш по-внимателно писмата, които ти изпращаме - най-горния ред е линк за отписването ти от новините...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. какво мислите за този сайт
    От emergency_bg във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 1
    Последно: 11-06-08, 18:14
  2. Отговори: 16
    Последно: 27-02-08, 10:44
  3. Отговори: 1
    Последно: 31-10-06, 00:47
  4. Какво мислите за този сайт
    От nedy88 във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 36
    Последно: 19-10-04, 00:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе