Резултати от 1 до 2 от общо 2

Изработка на сайт - 7.5 милиона лева

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    May 2001
    Мнения
    1,765
    #1

    Изработка на сайт - 7.5 милиона лева

    Не става дума за закупуване на домейна sex.com. Или microsoft.com.
    Прочете следната статия от в. "Сега":

    Държавният сайт за туризъм излезе златен
    Румяна Гочева

    Туристическият сайт - bulgariatravel.org, създаден по поръчка на икономическото министерство, е на път да излезе златен. Първо, за неговото създаване още преди години държавата похарчи 2 млн. лв., а след като се разбра, че страницата заблуждава туристите с абсурдни грешки за това къде се намират туристическите забележителности, бе избрана фирма да го доразвие. Така за да направи сайта по-четивен, достъпен, пък и достоверен, министерството наля още близо 2 млн. лв. в него. Проектът се разработва от консорциума "България травъл 2010", който миналата година спечели мегапоръчката.

    Изсипването на пари обаче продължава. Сега ведомството на Трайчо Трайков е обявило нова поръчка. За "скромната" сума от над 3.5 млн. лв. министерството търси фирма, която да се заеме с популяризирането на държавния туристически интернет портал bulgariatravel.org. Фирмата изпълнител ще има за задача единствено да публикува 20 рекламни банера на предни позиции в 20 туристически портали и сайтове. С парите ще бъдат направени и няколко броя електронни бюлетини, ще има и две игри с награди. Срокът на изпълнение е едва 3 месеца, а щедрото финансиране се осигурява от програма "Регионално развитие", личи от регистъра на Агенцията за обществени поръчки. Най-голяма тежест при избора на фирма ще има начинът, по който е изпълнена задачата, което, разбира се, е доста субективно. Дали заради големия размах на министерството или по друга причина, по-малко внимание ще се обърне на това каква цена е предложил кандидатът.

    А иначе още в началото на т. г. държавният сайт за туризъм изуми читателите си. Той твърдеше, че мостът на Колю Фичето над р. Янтра в гр. Бяла, Русенско, бил разположен в черноморския курорт гр. Бяла, Варненско. Наред с това се оказа, че експертите са преценили и като особено полезна за туристите и информацията, че през 2006 г. български автобус пада от беленския мост и взима 18 жертви. И докато туристите се ориентират какво точно могат да видят в Бяла, то за Несебър например няма написан и ред.

    вестник "Сега"

  2.  
     
  3. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София
    Мнения
    13,807
    #2

    Re:Изработка на сайт - 7.5 милиона лева

    @Eddie,
    Избори идват бе човек! Пара требе, много пара! Доган го каза на времето - кръгове от "свои" фирми си има всяка партия. Тия да не са по-будали?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Помощ за изработка на ризница!
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 12
    Последно: 21-06-13, 13:39
  2. търся програмист на PHP / MySQL за изработка на сайт
    От jack2277 във форум Програмиране
    Отговори: 1
    Последно: 05-03-09, 23:05
  3. Изработка на пликове
    От Sunny във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 2
    Последно: 07-01-05, 22:37
  4. Изработка на web формуляри
    От Sitron във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 15
    Последно: 31-03-04, 01:08

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе