<font color=blue></font id=blue>Здравейте ПИЧОВЕ ! Интересен пост. Учуден съм че толкова малко хора вземат участеи! Лорде с ТЕБ съм. Не обичам Intel, и не мога да разбера защо толкава са луднали по него. Бъдещетo според мен е само пред AMD и всички монополисти катo Intel ги очаква само разочоравание. Като кажете Intel не Ви ли прозвучава като БТК или като M-tel A ???
Бъдете здрави

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

))) майтапът настрана, в момента всеки вижда, че amd водят - защо има хора, които се инатят ! след 3 месеца, ако р4 архитектурата успее да се докаже ( не и без помощта на специално написаните приложения, които чак после ! ще се оптимизират за amd
))) майтапът настрана, в момента всеки вижда, че amd водят - защо има хора, които се инатят ! след 3 месеца, ако р4 архитектурата успее да се докаже ( не и без помощта на специално написаните приложения, които чак после ! ще се оптимизират за amd  ще призная победата на intel и ще чакам следващия фаворит. по-добре така, и да си с максимум производителност в кутията, отколкото да робуваш на идеи и да страдаш финансово ! а на хората, които не вярват на тестовете в мрежата искам да кажа - не вярвайте на 1 или 2, обаче когато навсякъде ( или почти
 ще призная победата на intel и ще чакам следващия фаворит. по-добре така, и да си с максимум производителност в кутията, отколкото да робуваш на идеи и да страдаш финансово ! а на хората, които не вярват на тестовете в мрежата искам да кажа - не вярвайте на 1 или 2, обаче когато навсякъде ( или почти  пише едно и също - какво повече ви трябва за да се съгласите !
 пише едно и също - какво повече ви трябва за да се съгласите !