Резултати от 1 до 5 от общо 5

Mozilla 0.9.0 ... [?]

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Mozilla 0.9.0 ... [?]

Dreamer, разбирам, че харесваш Mozilla-та, но все пак защо? Версия 0.9.0 има известни подобрения, но мисля че трябва да сменят номерацията на 0.0.9. Като гледам темпа на развитие на проекта, предлагам да го забравим, преди да са се появили Netckape v.23 и съответно Mozilla v.14. А дотогава да се задоволим с IE 5.x и Netscape 4.7x.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sarajevo

Mozilla 0.9.0 ... [?]

Да харесвам я, но ползвам IE6 )

Защо ли? Не знам, просто така - по-добра е от Netscape, а който иска нов Netscape 6.x+ трябва да си гепи Mozilla )

OpenSource.

Kiril 'Dreamer' Georgiev

Co-Owner, Webmaster & Editor, Savage News Int.

http://www.savagenews.com

dreamer@savagenews.com

ICQ #46233045

4. Тук е от
    Jan 2001

Mozilla 0.9.0 ... [?]

Mnogo si e chitav daje Mozilla browser-a

A ima neshta deto nikoga nyama da stanat s IE naprimer:

1. IE nikoga nyama da e open source (ako nyakoy ne razbira kakvo znachi tova to IE e tochno za nego

2. Nikoga nyama da poluchite IE na balgarski ili pak da vi ostavyat da go nastroite po vash vkus (ne samo vanshen vid no i funkcionalnost)

3. Ako razglejdame rendvashtite mashini na IE 5.5 i Mozilla 0.9 - mozilata e dosta po barza v izobrazyavaneto osobenno po vreme na chetene na sayta

(tova estestveno ima i stranichni efekti no spored men e za predpochitane)

V tozi red na misli ako ne si Lamer i Opera predlaga dobra alternativa.

Mnogo se draznya kato slusham "kompetentni" mnenia ot hora koito ne sa vijdali

oshte po malko testvali neshto razlichno ot IE.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Mozilla 0.9.0 ... [?]

Bozo, момче младо, да приемем, че нищо не разбирам. Но и Netscape 6.х и Mozilla-та имат сериозни проблеми с визуализацията на страници, на които нито IE, нито Netscape 4.xx се затрудняват (също и Opera). Ако съм лаик ще ме интересува да не ми забива browser-a през 10 минути и да виждам всички страници добре. Ако сам профи, ще се постарая да си направя страниците така, че да се виждат на масово използваните browser-и. Ако съм мазохист ще се кефя на бъгав s/w, защото не е на MS.

Друго попитах Dreamer и той ми отговори. А относно OpenSource ... мисля, че когато NS-па не беше такъв, по ми харесваше.

Btw. Ползвал съм почти всички по известни browser-и от 5 години насам и определено най-дълго се задържах на Netscape 4. Дори и в момента имам 4 броя инсталирани.

6. Тук е от
    Jan 2001

Mozilla 0.9.0 ... [?]

Lamia забележи обръщението не е Lam например - част от Nickname както ти се обръщаш към мен.

1. Забележката за възрастта бе много приятна (макар да отива повече на големия ми син

2. Мнението не бе отправено към теб но ти явно си се почуствал засегнат за което аз не се чуствам виновен по никакъв начин.

3. И аз съм с няколко Browser-a в момента но най-много използвам Mozilla, технологията им за визуализация на таблици в процеса на четене на страницата и Background-и например твърдя че са уникални.

4. Съвместимостта на Mozilla със утвърдените стандарти е на нивото на IE като твърдя че има доста страници които се виждат по добре на Mozilla.

5. Не смятам да коментирам харесванията ти, те са нещо лично но това не ги прави факти. Netscape 4.XX e по-добро решение от Netscape 6, но не и от Mozilla.

6. Има огромна разлика между Mozilla и Netscape 4.ХХ най-вече в ядрото.

7. Не случайно осъдиха Microsoft за браузера защото се е погрижила да работи само той както трябва. Опитай се да пуснеш IE на друга ОС и като заработи без проблем ще говорим.

8. Не видях опровержение на факти от предното ми изявление, дори бих казал че съм съгласен с някои пасажи от 2-то ти мнение.

Смятам че е достатъчно засега.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Mozilla Firefox 1.5
    От Pit във форум Общ - софтуер
    Отговори: 10
    Последно: 16-12-05, 14:56
  2. za Mozilla Firefox
    От shutdawn във форум Общ - софтуер
    Отговори: 1
    Последно: 13-05-05, 01:01
  3. Mozilla ThunderBird
    От TopBG във форум Общ - софтуер
    Отговори: 2
    Последно: 19-04-05, 09:50
  4. Проблем с Mozilla...
    От dP във форум Общ - софтуер
    Отговори: 6
    Последно: 25-06-04, 18:05
  5. mozilla
    От ivo80 във форум Windows
    Отговори: 1
    Последно: 07-08-01, 22:18

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе