Значи хората са направили добра карта-след получените резултати човек може и да се замисли...
За огромно мое съжаление не съм имал възможност да тествам такава карта(е,как ще имам ,като Моллов е тествал единственният засега екземпляр),обаче съм пробвал Асус GTS 32Mbt и съм силно изненадан от резултатите,които посочват в статията си за 32Мбт GTS.
1.MDK2-ами аз със дъртия си ГФ256 на 800х600 макс получавам 91 кадъра,как така се получават тия 87 при GTS-a незнам...
2.Unreal-Eee,тук вече направо са се оляли-53 кадъра с 64Mbt DDR-като при мен на същия процесор с гореспоменатия VGA кадрите са около 60 при същата резолюция и настройки.
3.3DMark 2000-няма да коментирам-всеки може да отиде на сайта на MadOnion и да види сам ,че истината е друга...
Немога да коментирам резултатите на Kiro,но тези на GTS-a i ATI DDR са силно занижени-лично за мен се налагат следните изводи:
Или е тествано силно некомпетентно(в което аз се съмнявам,тъй като познавам Моллов(фен на NVIDIA)),или-което е по-лошо-резултатите са умишлено занижени,или просто GTS-ите са били дървени-мислех си че PowerColor все пак е марка...
За гореспоменатите си резултати гарантирам и мога да ги демонстрирам на всеки заинтересуван с време за губене:-)