Камене , честито братле, "требе" почерпиш. ДА ти е жив и здрав синът и да наследи дарбите на баща си.
До колкото видях от колата - всички са добре - което е важно. Поздрави на половинката и наздраве.
Камене , честито братле, "требе" почерпиш. ДА ти е жив и здрав синът и да наследи дарбите на баща си.
До колкото видях от колата - всички са добре - което е важно. Поздрави на половинката и наздраве.
Честито!
Да ти е жив и здрав!
Да ти е жив и здрав!![]()
И не само да наследи дарбите ти, а ми и да ги надмине!![]()
Камба, Честито, Майна!
Да ти е жив и здрав, Братле.![]()
Ехеее
Честито и от мен. Да са живи и здрави и той, и майка му.
Честито, здраве и сън нощем!
Честит бъдещ митингаджияДа почерпиш стипцооо ( базирано на всички "икономисти са стиснати" )
благодаря на всички, днес си ги прибрах вкъщи
изминалите 4 дена обещават светло бъдеще - огромен апетит, спокоен сън и никакъв безпричинен рев!
всеки, който е бил на моето място, знае какво е усещането. на всеки, който все още не е бил, му го пожелавам от все сърце
Всички бебета са ми еднакво грозни, включително и моите бяха такива. А иначе честито, да ти е жив и здрав.
[QUOTE=Kasap;629076]И аз имам фобия от човешки бебета.
.../QUOTE]
Това е щот'не си виждал моите моми като новородени
Камене, честито! Много здраве и само щастливи моменти желая на теб и семейството ти!
Честито и от мен!
Ти и цялото ти семейство от здраве да се не отървете!!!
честито и след време на бира, с всички нас да дойде. Касапа черпи :D
хм, мислех, че само аз се ужасявам от бебета - като станат на година-две ми иде да ги ифпапкам ама дотогаз...
абе фанта, разумно ли е да дразниш някой с прякора "касап"?