VR на YouTube: стрийминг на живо 360° с обемен звук
Точно на фестивала Coachella (който стартира по-късно), YouTube обединява фенове от едната страна и фенове на виртуалната реалност с новата си технология за стрииминг на живо с картина от 360°.

Това скоро ще бъде най-добрият начин да изживеeте отдалечен концерт или друго събитие: на живо стрийминг на 360 градуса. След достъпните 360° клипове на YouTube от март 2015 г. (помня клипът Bjork , един от първите клипове в жанра, кликнете за достъп), виртуалната реалност сега е съчетана с реално време.

Известният Coachella Music Festival, ще се проведе точно сега и до 24 април в Индио, Калифорния, се излъчва за първи път в историята си на живо с умението да се разходите с помощта на мишката из изображението и да се поровите във всеки ъгъл на рамката (нагоре, надолу, навсякъде).

Всичко това се случва на канала YouTube Coachella , където някои видеоклипове са на разположение, както и (вижте откъс от Сахара Experience показан по-долу, в известният канал). Звуковата част не е забравена, тъй като YouTube също обяви старта на своята нова платформа. Какво ще вибрира в унисон с музиката, ще научите чрез специален списък за изпълнение и Android (цялата информация тук ).