Искам да купя на децата игрова конзола за Коледа,но нямам никаква представа от качествата на наличните на пазара в момента.Обичам компютрите,но игрите никога не са ме интересували и сега имам нужда от помощта на форума.![]()
Искам да купя на децата игрова конзола за Коледа,но нямам никаква представа от качествата на наличните на пазара в момента.Обичам компютрите,но игрите никога не са ме интересували и сега имам нужда от помощта на форума.![]()
Плейстейшън3 - най-доброто
супер конзола, имаше ги по 400лв. по едно време, чете блурей, фул хд е, яка е :-)
търси евтин вариант, краква се и после игрите се теглят от интернет - има ги доста
а ако имаш желание можеш и да си ги купуваш без кракване :-)
Става дума за XBOX Kinetic или PS3 с Motion аксесоарите.Интересува ме как са една спрямо друга - хардуер,игри и най вече коя система е по-подходяща за деца.Кинетика изглежда супер на рекламите,но чувам,че в действителност не се държи така.Сонито работи само с двете ръце,което според мен е по-неподходящо за деца.Във всички магазини ми препоръчват Сонито,но някак си немога да им се доверя без да се допитам до хората във форума.Никога не съм си падал по игрите и сега съвсем се обърках.![]()
![]()
![]()