Довечера се очаква Сони да представи (или да обяви характеристики) 4 поколение на PlayStation . Може да се гледа в интернет около 1.00 тази нощ .
На живо | Special | RERO
PlayStation България - PlayStation Meeting 2013 - 20.02.2013
Довечера се очаква Сони да представи (или да обяви характеристики) 4 поколение на PlayStation . Може да се гледа в интернет около 1.00 тази нощ .
На живо | Special | RERO
PlayStation България - PlayStation Meeting 2013 - 20.02.2013
Супер, след година ще е апетитна покупка (когато излязат заглавия и се нормализира цената). Иначе съм сигурен, че ще е страхотна конзола.
То и стартовата цена се очаква да е по-ниска от тая на ПС3 - към 450-500$(за Европа в евро) , ама нещо не съм впечатлен от предварителните данни - (пиша го навсякъде) повече ми мяза на PlayStation 3S- дано довечера да ме изненадат приятно (и да забравят за простотиите с обвързване на конзола с игра) .
![]()
Ще разберем скоро. Надявам се ако наистина се окаже х86 съвместимо устройство да е поне на нивото на добър геймърски комп и да няма проблеми с филтрациите както 3ката. Видях бетата на Crysis 3 ....ми графично, на конзолата изглежда отврат спрямо PC версията.
Така е , щото ги мързи да "се научат" да пишат за Cell-а - който иска и се получава - GT5 , Uncharted , GOW3 , Infamous 2 ... между другото тая година може да се окаже най-силната за ПС3 с оглед заглавията , които се очакват .
Чудеса се чуват за тази конзола по отношение на устройствата за управление. Аз на преклонна възфаст като че ли отказах игрите на компютър, но може би е време за възраждане с една конзолаНещо... вече играта с кбд и мишка не ми допада.
Аз така съм се зарибил по MassEffect поредицата. Не е истина просто. В първите няколко дни ми идваше да захвърля контролера. После се свиква. Infamous я дръпнах от Plus-a, но нещо не ме зарадва особенно. COD поредицата ми се струва чудна и може би това ще метна да играя след време.
PlayStation България - PlayStation Meeting 2013
PlayStation България - Say Hello To PS4
- доста интересно беше - дизайн на самата конзола не показаха- джойстика и игри някой от които Diablo3 , InFamous Second Son и др.
Да не са луди да покажат нещо смислено преди кашона (xbox)? Ще чакат до последният момент и тогава ще обявят дизайна и цената на новата си козола. През това време девелопърите здраво ще "девелопват" и ще трупат заглавия за новата конзола![]()
Main Processor
CPU : x86-64 AMD “Jaguar”, 8 cores
GPU : 1.84 TFLOPS, AMD next-generation Radeon™ based
graphics engine
Memory
GDDR5 8GB
Hard Disk Drive
Built-in
Optical Drive
(read only)
BD 6xCAV
DVD 8xCAV
I/O
Super-Speed USB (USB 3.0) 、AUX
Communication
Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T)
IEEE 802.11 b/g/n
Bluetooth® 2.1 (EDR)
AV output
HDMI
Analog-AV out
Digital Output (optical)
Този път обаче здраво работят със студиата и май на M$ не им останаха полезни ходове - дори и Bungie (поредицата Halo) са вече при Сони ...
Кристалното кълбо ми говори, че много бързо след пускането, ще хакнат козолата ........която всъщност си е едно гейм PCНО пък съм сигурен, че Майкрософт няма да оставят нещата и ще избухнат и те. Съмнява ме обаче да има аналогов изход и блутуута да е 2.1 ........но ще разберем, все още спекулациите текат с пълна сила
![]()
Да , точно РС базирано , че да не се "мъчат" разработчиците - голям "зор" видяха с тоя CELL на PS3 ,който реално е мощен като новия за ПС4
- поне мултиплатформените заглавия вече ще са изпипани , а не кофти портове . Цената също ще е сравнително ниска .
А M$ май са залитнали прекалено в Кинект направлението и ще е интересно дали ще се осъзнаят навреме или ще си "ги мерят" с Нинтендо .
Cell-a си е супер, само видеото го спъва вече. Тея 256 мегабайта памет не позволяват добра филтрация и детайлност.
245018-9t7BIBi.gif
Този пост е редактиран от stenly; 21-02-13 в 22:34.
Този пост е редактиран от svetlio1; 12-06-13 в 16:29.
Официално ни отсвириха за премиерата- PlayStation 4: The ultimate FAQ – Europe – PlayStation.Blog.Europe
- PAL Markets:
- November 29th, 2013. (Australia, Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Ireland, Italy, Luxembourg, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Russia, Spain, Sweden, Switzerland, the United Kingdom)
- December 13th (Czech, Hungary, Slovakia, United Arab Emirates, Saudi Arabia, Kuwait, Qatar, Bahrain, Oman)
- 2014: (Iceland, Lithuania, Latvia, Estonia, Croatia, Slovenia, Serbia, Romania, Bulgaria, Kazakhstan, Ukraine)