Наистина понякога независимо че при обучението изписва success след това дадения бутон не командва у-вото , примерно пробвах на климатика на дист изписа суксес ама нъцки не го управлява.
Наистина понякога независимо че при обучението изписва success след това дадения бутон не командва у-вото , примерно пробвах на климатика на дист изписа суксес ама нъцки не го управлява.
Запъна се само на бутона фав/епг - но му хванах цаката - натискам S и след това фав/епг и тогава работи но въпреки това за по удобно го преместих на друг бтон![]()
Светни ни как го обучи де,не се прай сега![]()
ЕтоПървоначално публикувано от Karata
И аз си го взех и съм много доволен. Много лесно за обучаване. В един режим можеш да управлява няколко уреда. Много добро дистанционно за цената си.
От днес пак са в продажба тези ДУ, но като гледам снимката във вестника, май са по-нов модел. Някой купили си го от сегашната промоция, да сподели как са?
Същите са. Просто снимката е направена с включена подсветка.
Същите са както и на последната промоция - разлика единствено в подсветката ( първите бяха със син дисплей и червена клавиатура ) и много слаби батерии в комплекта ...то аз и не разчитам на тях ,но все пак
Компромисно решение с добър дизайн и много объркани протоколи на поддръжка ( мнение на Румен от Conel ,Ботевград ,който страшно уважавам ,но въпреки това си взех 3 броя за тестове - от първите и от сините )
Покрай тази тема и аз се навих да купя 1 ДУ и чаках прИмоцията. Ще видя до края на разпродажбата може и да се снабдя.
гледайте срока на годност отбелязан на опаковката.
, че после да няма някоя "ешерихия ... форма магна..."
![]()
Намират ли се все още тези дистанционни в ЛИДЛ? Ако има на каква цена са? Някой може ли да ми изпрати чрез куриер? Търсят се 2 броя.![]()
14,99лв ги видях миналата седмица последно и имаше доста бройки във ВеликоТърново.
Аха, има ги отново. Но аз вече имам две ( едното неотваряно ) и нямам нужда от повече.
А зарядното е страхотно за парите си!
Някой ще се ангажира ли да ми изпрати 2 дистанционни по куриер?