Нещо не ме пуска в регистрациите, не съм ги ползвал отдавна и може да бъркам паролите. Най-късно утре ще ти пратя.
Нещо не ме пуска в регистрациите, не съм ги ползвал отдавна и може да бъркам паролите. Най-късно утре ще ти пратя.
Да де! "Когато на сиромаха му се разгонила кравата, на бика му се счупил к*ра"Първоначално публикувано от aruba_man
Навремето ползвах смс-ите, откакто говоря с целия свят за 20 стотинки, ме мързи да пиша вече. Дали сега или утре, мисля, че няма значение. Важен е резултата.
Чакам!Първоначално публикувано от aruba_man
Готов си.
Трябва да си получил, за всеки случай пратих и на себе си и въпреки, че е със статус "Изпратено", а не "Получено" - дойде.
Браво! И при мен е дошло. И е точно както си требе! Онзи ден много се смях на Сашо Диков как не било възможно.
DLR-a не винаги е точен критерий....
Тая тема стана абсолютна боза.
Накратко към търсещия карта на Злато на Виваком. Тарифата е най-добрата предлагана някога в БГ, това ясно. И в Европата няма оператор който да ти пуска минути към целия свят мобилни (а максимум към ЕС). А тука е факт. Освен това е изпробвано и си е точно така както е описано в плана.
Проблемът е следният: Дори да се навие някой да се раздели със златото си, той няма да може да го прехвърли на твое име, защото в момента на смяна на титуляра ще се появят в системата само новите планове на Вивател, където Злато вече не фигурира.
Така че остава само един вариант. Да ти продаде картата си без да се сменя титуляра. Което трудно някой ще се навие.
Мисля че ако иде титуляра с новия собственик - срещу 12 лева ще може да се смени само титуляра .
ПРехвърляне на собственост няма да може да се направи, но затова ще подпишем договор пред нотариус, за да сме спокойни и двете страни.
Давам по 250 лв. за всяка карта Злато 420.
Плащам веднага по 400 лв. за всяка карта ЗЛАТО 420 и по 250 лв. за всяка карта ЗЛАТО 180.
Който има някакво предложение, може да пише тук или на лично съобщение.
Малко офф:
Дигни към 1,5к и може да се замисли човек ама такава услуга да я изкупуваш на такива пари трудно направо невъзможно.
Минутите на Злато са към целия свят не към Европа
Този договор пред нотариус "чеше калинките"Първоначално публикувано от mobiles