Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 28

Търся SIM карта на ЗЛАТО от Виваком

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2008

Търся SIM карта на ЗЛАТО от Виваком

Търся СИМ карта на абонаментен план ЗЛАТО 180 или ЗЛАТО 420 на Виваком. Плащам ВЕДНАГА !
    Който има някакво предложение, може да пише тук или на лично съобщение.

2.  

3. Тук е от
    Aug 2008

Re:Търся SIM карта на ЗЛАТО от Виваком

Няма ли някой навит да се отърве от договора си на Злато срещу добро заплащане в кеш ??

4. Member Аватара на ockac23
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София

да се "отърве" хахаха Та това е една от най-яките тарифи предлагани в БГ някога. Кой ще бяга от това особено ако му трябва....

Колко даваш за тая карта?

5. Тук е от
    Aug 2008

Плащам веднага по 150 лв. за всяка карта ЗЛАТО 420 и по 100 лв. за всяка карта ЗЛАТО 180.
    За връзка пишете тук или на ЛС.

6. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Брех... какво й е толкова ценното на тази тарифа?
    Сега го гледах - Злато 180 - 180 включени минути за 40лв - 22ст на минута и Злато 420 за 80лв - 19ст на минута...
    С най-обикновенна предплатена карта без договор плащам 24ст на минута и 1ст на минута ако звъня на телефон, започващ с 0988хххххх. Планове трябва да има значително по-изгодни или аз съм в грешка и съм хем на предплатена, хем на евтина тарифа...

7. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Да, но със "Злато" минутите важат и към мобилни мрежи в Европа. Такава цена вече няма никъде. Твоят такт сигурно е 60/1 и дефакто за половин минута разговор пак плащаш 24 стотинки.

8.  

9. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

дам, 60/1 е.
    Към всички мобилни мрежи в ЕС важат включените минути, така ли???
    Това вече наистина е съществено предимство ако притежателят има чести контакти с мобилни номера от ЕС.

10. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Объркал съм, към всички мрежи в целия свят са минутите

http://gsmspot.net/2009/12/zlato-ot-vivacom/

Ментел отдавна са минало за мен. От 2006 ползвам услугите "злато" на вивател. Минутите в пакета ми важат към целия свят -мобилни+стационарни (услугата не се предлага вече, само заварено положение).
    Като цяло са коректни във фактурирането. Само съпорта им на #123 е трагичен. Имаш чувството, че роботи седят от другата страна на линията. Това дразни, иначе като цяло са ОК!

http://www.dnevnik.bg/pazari/compani...na_m-tel_shte/

Аз навремето като пуснаха "Бонуси безкрай" по 7 лева си взех 10 карти, после ги продадох по 150 и с печалбата си смених дограмата на гарсониерата. Знаех, че и "златото" ще се търси след време, но това, че има месечна такса ме спря да инвестирам в тях.

11. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Е... това според мен е ясно, че не е вярно. Няма тарифа, която да включва минути към... всички мрежи в света. 4-та зона продължава да си е към 7лв на минута. Ама 4-та наистина е само сателитни връзки, прав си.

12. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Всички мрежи без Иридиум, Инмарсат и подобните. Много точно си е написано. Кеф ти мобилни в Афганистан, кеф ти стационарни в Аляска.

Ако минутите важаха и към сателитите, цената на картите щеше да е над 10 бона. Винаги пиша 1 към 1, само проверена информация.

13. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Баджанака ползва такава карта от която говори с мобилен Италия 180 минути , обаче има мисля че 1000 минути към 5 номера от мрежата на Виваком . Тук обаче е тънката работа че от тия 180 минути ако говори с друг мобилен оператор от България пак от тях взима
    Явно Виваком се набута с тая тарифа и бързо я спряха .
    Има и друга далавера - към всеки абонамент може да доплатиш 5 лева и ти дават 30 минути с чужбина но мисля че беше със стационарни . Петте кинта не са обвързващи - когато ти трябва да говориш - тогава внасяш .

14.  

15. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Просто всички промоции навремето бяха за да привлече колкото се може повече абонати Вивател, за да може да продаде за повече пари телекома на AIG. Купиха го за 100 милиона, продадоха го за 2 милиарда.

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=1039616

След като това вече е факт, спряха с големите промоции. Даже и такта си вдигнаха като другите на 60/1. Дори и на 10 стотинки да продават минутата до Италия, пак са на печалба, вярвай ми. Защо да го правят след като повечето хора са съгласни да плащат 60-70?

16. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от aruba_man
    Просто всички промоции навремето бяха за да привлече колкото се може повече абонати Вивател, за да може да продаде за повече пари телекома на AIG. Купиха го за 100 милиона, продадоха го за 2 милиарда.

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=1039616

След като това вече е факт, спряха с големите промоции. Даже и такта си вдигнаха като другите на 60/1. Дори и на 10 стотинки да продават минутата до Италия, пак са на печалба, вярвай ми. Защо да го правят след като повечето хора са съгласни да плащат 60-70?
    И пак държат едва 10% от пазара на мобилните услуги! Хайде да се поизфукам и аз: от тук: www.bsms.bg можеш да пускаш SMS към целия свят за 9ст.

17. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Смс-и пращам от 10 години по целия свят напълно безплатно. И то с какъвто номер искам, мога да ти пратя смс от твоя номер. Наскоро имаше такъв случай с волейболистките.

18. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от aruba_man
    Смс-и пращам от 10 години по целия свят напълно безплатно. И то с какъвто номер искам, мога да ти пратя смс от твоя номер. Наскоро имаше такъв случай с волейболистките.
    0893631342 - Чакам!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Търся СИМ карта на ЗЛАТО от Виваком
    От mobiles във форум Купува
    Отговори: 8
    Последно: 04-02-12, 15:38
  2. Търся Видео Карта PCI
    От lil във форум Купува
    Отговори: 3
    Последно: 04-05-10, 09:29
  3. Търся рам и видео карта.
    От lorams във форум Купува
    Отговори: 13
    Последно: 04-03-10, 18:44
  4. От къде да купим злато, с цел инвестиция?
    От borkata3000 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 8
    Последно: 30-04-08, 10:55
  5. Търся видео карта на PCI с TV/OUT
    От lud1 във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 06-05-06, 23:56

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе