Здравейте,
купувам 21" телевизор с кинескоп. Обявата е само за София.
За връзка с мен на ЛС.
Здравейте,
купувам 21" телевизор с кинескоп. Обявата е само за София.
За връзка с мен на ЛС.
Аз пък имам един изгорял Sharp,май било захранването,но не съм в час.Преди около 6 години пак имаше същия проблем и тогава рамонта беше около 50 ина лева.
Но при положение,че ще ти го подаря не губиш нищо.Телевизора все още не е изхвърлен,защото го имаме от 92-3та година и след това ми е изкарал и студентските години в общежитието,след това в две квартири съм го мъкнал с мене,преди да влезем в собствено жилище.Сума ти европейски и световни съм изгледал на него и сега като се развали го курдисах в хола зад вратата и не давам никой да го пипне.Между другото мислех да го оправя,но няма къде да го сложа.Така че предложението ми е съвсем реално-бих ти го дал,ако ти се занимава и няма да го разколачиш за части.И аз съм София в Хиподрума.
Здравейте, предлагам Sony, colour TV, KV-2092MR, работи чудесно, независимо от възрастта си, документи, инструкции. Кучето му изяде копчето за намаляване на звука, /на дистанционното/. Няма да съжалявате! Гр. София. Цена 60,00лв. Мога да Ви предложа и 15-инчово "Sanyo" в още по-добро техническо състояние. Поздрави!
Намерих си вече, благодаря на всички.
Темата може да се затваря.